Zunda Towers projektā plāno būvēt vēl trešo augstceltni -attīstītāji jau iesnieguši būvniecības ieceri

Nekustamo īpašumu projekta “Zunda Towers” attīstītāji līdzās pārējām divām biroju ēkām iecerējuši būvēt trešo augstceltni, norāda “Towers Construction Management” komercdirektors Aigars Gerhards.

Attīstītāji iesniedza būvniecības ieceri jaunbūvei blakus “Zundas torņiem”. Viņš skaidroja, ka šī jaunā ēka būs papildinājums esošajām.

Gerhards solīja sniegt sīkāku informāciju par projektu pēc tam, kad tas tiks apstiprināts.

Vēstīts, ka “Zunda Towers” augstceltne tika nodota ekspluatācijā 2020.gada janvārī. Kopējās investīcijas kompleksā sasniedza 200 miljonus eiro.

Projekta attīstītājs ir kompānija “Towers Construction Management”, kas daļēji pieder Krievijas uzņēmējam Jurijam Šefleram.

Kā liecina Companies.lv informācija, Towers Construction Management reģistrēta 2010.gadā, un tās pamatkapitāls bija 19 844 798 eiro. 2021.gadā tā apgrozījums bija 4,33 miljoni eiro un cieta 58 969 eiro zaudējumus.

Kompleksā “Zunda Towers” būs aptuveni 90 000 kvadrātmetru platību dzīvokļiem, birojiem, restorāniem, konferenču zālēm, kafejnīcām, mazumtirdzniecības veikaliem u.c. Būs arī fitnesa centrs un 25 metrus garš baseins ar atpūtas un SPA zonu.

Pievienot komentāru