Zinātnieki nosaukuši vienkāršus ieradumus, kas padara cilvēkus laimīgus – to var darīt ikviens

 

Bristoles Universitātes profesors Brūss Huds (Bruce Hood) ir izdarījis negaidītu atklājumu. Ir iespējams atrast laimi, bet šim nolūkam ir nepieciešams darīt konkrētas lietas.

 

Sākumā gan mums vajag nodefinēt, kas ir laime. Katram, cilvēkam laime izpaužas dažādi, tomēr kopējā vispārpieņemtā sapratne par to ir, ka būt laimīgam cilvēkam nozīmē dzīvot pilnvērtīgu un apmierinošu dzīvi, kurā viņš jūtas emocionāli piepildīts, izbaudot ikdienu un sasniegumus. Laimīgam cilvēkam ir labas attiecības ar sevi un citiem, tas ir cieši saistīts ar emocionālu  labklājību.

Laimīgā cilvēka dzīve ir pilna ar prieku, mīlestību, izpratni un gandarījumu. Viņš novērtē to, kas viņam ir, un ir pateicīgs par katru iespēju un brīdi, ko dzīve piedāvā. Laimīgs cilvēks spēj pielāgoties dzīves izmaiņām, atrast prieku mazās lietās un meklēt izaicinājumus, kas rada personīgo izaugsmi.

Tā nav nav tikai ārējās apstākļu rezultāts, bet gan iekšējās harmonijas un miera sajūta, kas nāk no dziļas pašapziņas un sapratnes par savu vietu pasaulē. Tas ir stāvoklis, kurā cilvēks ir mierīgs, apmierināts ar sevi un savu dzīvi, spējot saskatīt skaistumu pat vismazākajās lietās un brīžos.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Laimīgs cilvēks zina, kā novērtēt sevi un citus, un ir gatavs dalīties ar savu laimi, radot pozitīvu ietekmi apkārtējiem. Viņš mērķtiecīgi strādā, lai sasniegtu savus sapņus, bet arī spēj baudīt pašreizējo mirkli, atpūsties un atpūsties, nevis nepārtraukti strebt pēc nākamās lietas.

 

 Bet kas tieši jādara lai šo sasniegtu pēc zinātnieku vērtējuma?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru