Zelta lietus pāri galvām un pilni maciņi ar naudu: ezotērikas eksperti paziņo, ka jau pavisam drīz sāksies super veiksmīgs periods

Foto – Unsplash

Ezotērikas speciālisti atklājuši, kā var piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību tad, kad jūnijā sāksies Jaunā Mēness periods. Un tas būs patiešām ļoti īpašs.

Eksperti skaidro, ka šim Mēnesim piemitīs ļoti spēcīga enerģija, un tā gluži vienkārši izsviedīs no sava ceļa visu to, kas saistīts ar veco un neveiksmīgo. Tātad, kā šīs vasaras pirmajā Jaunajā Mēnesī var piesaistīt veiksmi? Ko iesaka eksperti?

Jūnijā Jaunais Mēness ieies savā aktīvajā fāzē rītdien, 6. jūnijā. Šī perioda enerģija ir labvēlīga visiem jaunajiem sākumiem. Droši varat atvērt uzņēmumu, parakstīt dažādus dokumentus, pat mainīt darbu vai dzīvesvietu.

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Šajā laikā un līdz pat dilstoša Mēness sākumam arī drīkst veikt dārgus pirkumus. Viss, ko sāksiet, gūs panākumus. Un ne tikai! Ja ieguldīsiet naudu šajā laikā, saņemsiet atpakaļ ar uzviju! Ja sāksies jaunas attiecības šajā laikā, tās būs ilgas, pamatīgas un apvītas ar milzīgu daudzumu mīlestības un cieņas.

Foto – Pexels

Lasi vēl: Ezotērikas speciālisti atklājuši, kādas figūriņas jāpiesprauž pie apģērba, lai marts būtu veiksmīgs

Pirms Jaunā Mēness iestāšanās ieteicams veikt uzkopšanu mājās, plauktos, atvilktnēs un dārzā. Nederīgas vai nolietotas drēbes bez žēlastības jāizmet, saplīsušus, nodriskātus traukus un citas lietas, kuras stāv un kuras jūs neizmantojat – arī. Tām ir vieta atkritumu tvertnē. Neaizbiedējiet savu veiksmi vecu lietu dēļ!

Foto – Pexels

Starp citu, eksperti arī iesaka šajā laikā iegādāties loterijas biļetes – tās var izrādīties pat ļoti veiksmīgas.

 

Leave a Comment