Visu priekšā: Princis Viljams izrādīja sliktu attieksmi pret Keitu Midltoni

Prinča Viljama rīcība izraisījusi negatīvas reakcijas. Karaliskā atvase pārsteigusi ar nedžentlmenisko rīcību.

Keita Midltone esot sūdzējusies par princi Viljamu un viņa uzvedību. Pat Valentīndienā viņš neesot lutinājis savu sievu.

Viņa esot ļoti  apbēdināta, ji, kā ziņo mediji, princim nepietiek dāsnuma uzdāvināt savai sievai pat vienu rozi. Nesenā publiskā uzstāšanās vēl vairāk parādīja Velsas prinča nedžentlmenisko uzvedību, kad viņš jautri soļoja Keitai blakus, kamēr viņa nesa pilnu un smagu somu.

Lasi vēl: Aptaujā par vēdera problēmām noskaidrojusies pārsteidzoša statistika par Latvijas iedzīvotājiem

Lai gan daži karaliskie fani kritizēja Viljamu, citi aizstāvēja viņa rīcību. Viņš pagātnē ir atzinis, ka nezina, kā sagādāt aizkustinošus pārsteigumus. Tiesa  dzimšanas dienās un Ziemassvētki ir tās reizes, kad viņš dāvina sievai dimantus.

Tomēr Midltone jau ir uzkrājusi kolekciju no vairākām dārglietu rotaslietām, ko saņēmusi no sava  izredzētā laulības gadu laikā.

Lasi vēl: Kartupeļi ar vistu spārniņiem! Kad šo ēdienu pirmo reizi pagatavosi visai ģimenei, viņi pēc tam to gribēs atkal un atkal

Viljams saka, ka attiecību sākumā viņš centās būt spontāns un romantisks, bet viņam tas neizdevās.  Viņš izredzētajai uzdāvināja lietu, no kuras viņa nošokējās un neesot zinājusi ko teikt.

“Reiz es sievai uzdāvināju binokli. Viņa nekad neļāva man to aizmirst. Tas bija attiecību sākumposmā. Es domāju: “Jā, bet tas ir patiešām brīnišķīgs, paskatieties, cik tālu ar to var redzēt!” Un viņa skatās uz mani un saka: “Tas taču ir parasts binoklis. Kas notiek?”,” ar pagātnes notikumiem dalījās Lielbritānijas karaļa dēls.

COMMENTS

Pievienot komentāru