Visīstākais alkoholiķis pēc Zodiaka zīmes – kurš tas ir?

7. vieta – Skorpions

Teorētiski Skorpionam vajadzētu atdot godalgoto pirmo vietu – par mūža ieguldījumu un rekordlielo izlietoto litrāžu. Bet praktiski tam nav nekādas jēgas, jo Skorpions-alkoholiķis ir ārkārtīgi reta parādība. Lieta tāda, ka Skorpions, kārtīgi piedzēries, pārvēršas par mīlulīti, zaķīti un visu bērnu draugu: alkoholisko dzērienu ietekme uz  neiedomājamā Skorpiona organismu beidzas ar pilnīgu mizantropijas funkciju atslēgšanu. Kāda tad arī ir Skorpiona fundamentālā galvenā personība, kā mēs saprotam. Bet piedzerties līdz pilnīgai šīs pašas personības pazušanai – tas tomēr ir par daudz. Pašcieņa neļauj.

LASI VĒL: Lūk, no kurām četrām zodiaka zīmēm sanāk visnegantākās vīramātes

6. vieta – Jaunava

Centrālo vietu horoskopā ieņem Jaunavas – tāss pašas klusās alkoholiķes, par kurām “jūs nekad nebūtu iedomājušās!”. Nu, vispār jau tāpēc arī nepadomājāt, jo Jaunavas līdz pēdējam saglabā kontroli pār sevi un veiksmīgi izliekas, ka nav jau nekas tāds, tikai nedaudz laba vīna. Kaut arī dzer viņas patiesībā ar vienu mērķi: vismaz uz īsu brīdi pazaudēt to nolādēto paškontroli!

5. vieta – Vērsis

Vērši vispār neiespringst: maigās attiecības ar zaļo pūķi viņi uzsāk jau agrīnā jaunībā, zibenīgi iemīlas uz visu dzīvi, bet tālāk dzīvo kopā ar to mīlestībā un saskaņā, līdz kamēr abstinences sindroms tos izšķirs, diemžēl, jau uz visiem laikiem. Tāpēc, ka vajag vien Vērsim pāris reizes pārdzīvot episkas paģiras – ar spaiņiem pie gultas, ātrās palīdzības izsaukšanu un domām sirdī “Būtu labāk vakar nomiris!” – un viss. Viss! Vērsis vairāk nedzers. Nemaz. Tāpēc, ka samierināties ar pāris aliņiem ir tas pats, kas apstāties divus soļus no gultas. Neciešami!

4. vieta – Strēlnieks

Pavisam nedaudz pietrūka, lai Strēlnieki tiktu līdz trijniekam – vislaimīgākie alkoholiķi horoskopā: alkoholu viņi mīl ar patiesu, lojālu mīlestību, un viņš atbild ar to pašu. Strēlniekam nav vajadzīgs iemesls, lai iedzertu, jo kas gan tur par iemeslu, ja tas ir vienkārši jautri un garšīgi? Cita lieta, ka visvarenā fiziskā veselība vienkārši neļauj Strēlniekiem kvalitatīvi nodzerties, un viņi var pārtraukt jebkurā brīdī. “Bet mans vectētiņš atmeta dzeršanu deviņdesmit astoņu gadu vecumā, un nekas!” – vectētiņš bija Strēlnieks un pie zīlniecēm negāja.

3. vieta – Svari

Bronza medaļa tiek Svariem, kuri nedzer dēļ labsajūtas, bet gan noderīguma. Noderīgums viņu trauslajai garīgajai veselībai, kas katru dienu cieš no šīs pasaules nepilnības. Tā  ik vakara kārdinošā, burbuļojošās biļetes iegāde uz Iekšējai Vienaldzību – ir obligāts rituāls Svariem, un, ja viņiem netiks dota šāda iespēja – viss būs Ļoti Slikti. Bet ne uz ilgu laiku, jo Svari atradīs izeju no situācijas. Klīst baumas, ka kāds čalis pat iemācījies ūdeni pārvērst par vīnu – un mums nav nekādu šaubu par viņa zodiaka zīmi.

LASI VĒL: Lūk, lietas, ar kurām katra zodiaka zīme var lepoties. Vērsis ar uzticību, Mežāzis ar spītību

2. vieta – Auns

Sudraba medaļa tiek Auniem – rūdītiem alkoholiķiem zvaigžņu paaudžu tīklā: Auns, kurš nav pielējies līdz baltām pelītēm par godu 8. klases beigšanai, bet līdz augstskolas izlaidumam nav nopelnījis sev otro alkoholisma stadiju (kurš, starp citu, arī cietīs, tas ir, izbaudīs līdz sava mūža beigām), – vispār nav nekāds Auns. Viņu droši vien dzemdību namā samainīja ar kaut kādu augstsirdīgo Mežāzi.

1. vieta – Dvīņi

Dvīņiem, kā zināms, ir kaudze personību, kas pastāvīgi viena otru nomaina. Bet dzert gan viņas visas iet kopā. Kolektīvi. No šejienes arī izaug kājas mūsu lielākajam biedam no bērnības:  Nedrīkst dzert vienatnē – nodzersies!” Tā, protams, nav taisnība, bet gan muļķīgs aizbildinājums – dzert vientulībā drīkst pilnīgi bez jebkāda soda. Dvīņi nodzeras nebūt ne tāpēc: vienkārši viņiem tas vienmēr ir līdzi. Ne tikai akvavitas pudelīte, bet arī izcilu pudeles brāļu sabiedrība. Ziniet, ir patīkami iedzerta ar gudriem cilvēkiem! Un, teiksim tieši, ir grēks nenodzerties tik labā kompānijā!

avots

Leave a Comment