Vien 1 šī auga lapa var izglābt jums dzīvību! Tas aug gandrīz katrā dārzā, bet vien nedaudzi zina, kā to lietot!

Lielākā daļa no mums nezina, ka daba mums visapkārt ir bagāta ar daudziem labumiem mūsu veselībai. Kad, piemēram, tiek minēts termins leikēmija, pirmais, kas nāk prātā, ir ķīmijterapija un zāles. 

Šodienas rakstā mēs ar jums padalīsimies ar visu nepieciešamo informāciju par pienenēm, to lapām un saknēm, jo tās spēj darīt brīnumus to cilvēku labā, kuri cīnās ar leikēmiju.

Saskaņā ar nedaudziem neseniem pētījumiem, pienenes sakne spēj nogalināt 3 leikēmijas veidus, iznīcinot līdz 95 % inficēto šūnu 48 stundu laikā!

Karolīna Hamma, onkologs, padalījās ar kāda padzīvojuša pacienta gadījumu, kurš cieta no mielomonocītās leikēmijas, bet ķīmijterapijas procedūras nesniedza pozitīvus rezultātus. Un, kad viņam piedāvāja sākt lietot pieneņu saknes tēju, pēc kāda laikā daktere Hamma bija pārsteigta par rezultātiem. Viņa kopējais veselības stāvoklis bija uzlabojies. Šī tēja ietekmē vēža šūnas un like tām pazust 48 stundu laikā, un tajā laikā tā stimulē jaunu, veselu šūnu veidošanos. Pastāv daudzi citi pētījumi, kuri pierāda to faktu, ka pieneņu ekstrakts cīnās ar melanomu, prostatas dziedzera un visu citu veidu vēžiem.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kādām kaitēm palīdz pienene 

Pievienot komentāru