Vīrs no manis slēpa savu bērnu, bet es nevarēju izšķirties..

Es zināju, ka mans vīrs bija precējies jau iepriekš, bet es nezināju, ka viņam ir bērni no pirmās laulības. Mēs ar viņu dzīvojām laulībā apmēram 10 gadus, un mēs kļuvām par dēla un meitas vecākiem.

 

LASI VĒL: Mūžu dzīvo, mūžu mācies. Kādu lūpu krāsu izvēlēties sievietei pēc 60 gadiem?

Es kādu dienu bez brīdinājuma atbraucu ciemos pie vīramātes. Mēs kopā ļoti labi sapratāmies. Viņas virtuvē sēdēja zēns, kurš izskatījās apmēram 19 gadus vecs. Viņš dzēra tēju un uzvedās tā, it kā būtu mājās, it kā viņš tur būtu bijis agrāk.

 

Viņš viņai kaut ko jautāja un piezvanīja vecmāmiņai. Starp citu, mans vīrs ir viņas vienīgais dēls. Kur vīramāte bez maniem bērniem ņēma vēl kādu mazdēlu? Kad Pavļiks iegāja istabā skatīties multfilmu, uzdevu šo jautājumu radiniekam.

Sākumā viņa klusēja. Taču tad viņa atzinās, ka bērns ir vīra dēls no iepriekšējās laulības.

Marina palika stāvoklī pirms šķiršanās, taču to glabāja noslēpumā no Valera, lai viņš nepaliktu pie viņas tikai viņu dēla dēļ. Vēlāk Valera uzzināja, ka dēls ir viņa. Pavļiks ir Valera kopija. Gadu gaitā visi par to klusēja, lai neizraisītu skandālu.

 

Jautāju vīramātei, kāpēc Valera neatjaunoja attiecības ar bijušo sievu. Viņa kļuva emocionāla un teica, ka bērna māte ir mirusi. Pavļiks ir no bērnunama un tikai brīvdienās drīkst doties mājās ar Valeru. Visus šos gadus Valera neuzdrošinājās atklāt savu noslēpumu, jo baidījās, ka vīrs no viņas šķirsies.

Pievienot komentāru