Vīra meita no iepriekšējās laulības paziņoja, ka dzīvos pie mums – tagad es gribu šķirties

Šis stāsts notika ar maniem kaimiņiem viņu vasarnīcā. Viņi deva atļauju to nepublicēt savā kontā.

Manam vīram iepriekšējā laulībā bija bērns – meita. Cenšos viņu neredzēt un nekomunicēt. Es nezinu, kā izskaidrot savas jūtas, bet man ir ļoti nepatīkami apzināties, ka viņam bija cita dzīve pirms manis.

Varbūt kāds teiks, ka tas ir muļķīgi un nepareizi, bet es nevaru sevi pārvarēt….

—–

Mēs ar vīru kopā nodzīvojām apmēram piecus gadus. Un, kā jau vasarā ierasts, nolēmām pārcelties uz vasarnīcu, lai nosiltinātu māju, pabeigtu pirti, kuru nekādi nevaram pabeigt. Galu galā es gribu dzīvot siltumā un komfortā. Tātad lietas ir izplānotas uz priekšu.

Lasi arī: Pēkšņi un negaidīti mūžībā devies daudzu jauniešu varonis un “iedvesmas avots”

Pilsēta ir garlaicīga un skumja. Gadu gaitā es gribu būt tuvāk dabai. Svaigs gaiss, tīrs klimats, koki, puķes, dārzeņu dobes. Mums ar vīru vēl nav savu bērnu, bet principā plānojam, tikai kaut kā līdz šim nav izdevies.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Sveki. Es Tev ka vīrietis varu teikt vienu, ej no turienes, no kurienes nāci. Nezinu cik Tev gadu, bet atrodi sev pusi, kurš tiko ir pabeidzis skolu un kuram ir tiko palikuši 18 gadi, jo viņa pagātnē būs tikai skolā un kāda skolas dēka. Vēlu veiksmi.

  • <cite class="fn">Andrejs</cite>

    Stulbākais stāsts ,ko jebkad esmu dzirdējis. Šitai vecenei tiešām nav smadzenes, dot cilvēkam izvēlēties starp bērnu vai psihopātisku veceni kura gatava nostāties starpā. Prieks dzirdēt ka vismaz viņa izšķīrās, tādai labāk tālāk no cilvēkiem. Nerunāsim jau par to ka “drīz 18” nozīmē kad cilvēks var uzsākt dzīvi, atrast dzīvokli/darbu, pabeigt mācības, vai nu pati piedzimusi naudas makā vai tiešām kādas psihiskas problēmas ar galviņu. Un par ko tev darīt – ej pie psihologa vai iemāci skatīties no citu cilvēku perspektīva.

  • <cite class="fn">Eva</cite>

    Man ir identiska situācija-vīram meita no iepriekšējās laulības, tikko palika 18. Tāpat bija ļoti liels konflikts ar māti, pēc kura vairs nekontaktējās. Ir pagājuši 2 gadi un viņa man kļuvusi kā pašas meita. Visiem stāda mūs priekšā kā savus vecākus, par māti pat neatceras. Man vairāk šķiet, ka neesi pārliecināta, ka Tavs vīrs Tevi mīl, no malas izskatās, ka problēma jāmeklē jūsu savstarpējās attiecībās. Un normāls cilvēks tiešām nekad netrieks projām savu bērnu.

  • <cite class="fn">Santa</cite>

    Tas ir pilnīgi garām likt vīrietim izvēlēties starp tevi un viņu meitu.Viņš protams izvēlēsies savu meitu.Vai nu tu pieņem viņu meitu,vai arī tu būsi zaudētāja un viss.Te ir bezcerīgi,jā tu to nevari pieņemt.Tu zaudēsi tikai tu.

Pievienot komentāru