“Viņš ir melis!” – dzejnieci Magoni Rīgā sagaida nepatīkami pārsteigumi viens pēc otra…

Foto – ekrānuzņēmums

Jau ziņots, ka TV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalns šajās dienās bija devusies uz Rīgu, lai tur atrastu un satiktu kavalieri Toļiku, ar kuru iepazinās arī TV skatītāji.

Viss sākās ar to, ka Toļiks vairākas reizes nesaprotamu iemeslu dēļ bija pārcēlis randiņus ar Magoni. Negaidīti saslimis, un teicis, ka jāsatiekas būs citu reizi. Magonei tomēr tas bija licies aizdomīgi, tāpēc viņa ar autobusu devās uz Rīgu, lai sākumā satiktu savu draudzeni Ilvu un tad abas kopā dotos meklēt Toļiku.

No sākuma viņas aizbrauca pie Toļika uz daudzdzīvokļu māju, tomēr nezināja, kurā dzīvoklī viņš dzīvo. Vaicāja kaimiņiem – tur tādu puisi neviens neesot nekad redzējis.

Foto – ekrānuzņēmums

 

Tomēr viņš bija Magonei stāstījis, ka strādājot veikalā “Depo” uz Krasta ielas, mājdzīvnieku preču nodaļā. Tad nu abas izlemj braukt uz turieni, un meklēt saslimošu kavalieri darbā.

“Veikals liels un plašs, darbinieku daudz, kā ņem no viena gala, tā apstaigājām visu “Depo” veikalu. Bet Toļiku neviens tādu nav ne redzējis, ne dzirdējis. Sekcijā tāds vīrietis nekad nav strādājis!” – Magone stāsta.

Lasi vēl: VIDEO. “Varbūt viņš aizmidzis ar temperatūru 40?” – Magone dodas uz Rīgu, lai uzmeklētu kavalieri Toļiku, kurš vairs neatbild uz telefona zvaniem

Abas ar draudzeni veikala darbiniekiem rāda Toļika bildi telefonā, uz ko saņem atbildes: “Varbūt jūs Depo sajaucāt? Pie mums tāds nestrādā.”

Kāda cita pārdevēja saka: “Nē, nav tāds puisis mums, vispār vīrieši mums te nodaļā nestrādā.”

Foto – ekrānuzņēmums

Draudzene Ilva vēlāk, sarunā ar Magoni, teic: “Redzēji, tā viena meitene tā jocīgi pasmaidīja. It kā viņu pazītu. Viņa teica – jūs tiešām zināt, ka viņš te strādā?”.

Iznākot no veikala, Magone draudzenei saka: “Mēs vismaz zinām, ka viņš ir melis! Magonei atkal sirds salauzta! Nu neko… man vismaz prieks, ka neesmu no sevis neko atdevusi, neko zaudējusi. Viņš iedeva bērniem ciema kukuli, es aiznesu zaļumus. Esmu atdevusi savu karmisko parādu. Bet viņu vienalga vajag satikt dzīvē, lai pateiktu viņam visu sejā… “.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 71%

0%

Draudzene saka, ka žēl, ka tādi cilvēki ir mūsu vidū…. “Jā, bet labāk to ir saprast tagad, nekā ar lielu punci! Pareizi es teicu – Toļikam būs bēbis, bet tikai ne no manis,” – Magone papildina.

Foto – ekrānuzņēmums

Magone aizkadrā stāsta, ka ir pilnīgi skaidrs, ka viņam ir dubultā dzīve un ka kaut kas nav kārtībā. “Kaut kas nav riktīgi, to es točna saprotu. Bet kas – pagaidām nesaprotu,” – viņa prāto.

Vairāk šajā video.

Pievienot komentāru