Viņas ir neticami talantīgas un stipras: 3 sieviešu vārdi, kuru īpašnieces vienmēr dzīvē ir veiksmīgas

Foto – Pexels

Vārdam cilvēka dzīvē ir liela nozīme cilvēkam. Tas ietekmē sievietes vai vīrieša raksturu un veido viņa personību. Tāpat vārds kļūst par spēcīgu amuletu cilvēkam un var pat sargāt šo cilvēku visa viņa dzīves garumā.

Kad pasaulē nāk bērniņš, būtu labi izvēlēties vārdu, pirms tam noskaidrojot, kāda ir tā nozīme. Bieži vien vecāki bērniem dod “modernus” vārdus, nepiešķirto tiem īpaši nozīmi. Taču patiesībā katram vārdam tāda ir. Un ir arī tādi vārdi, kas savam īpašniekam dod uzvarētāja raksturu un piešķir arī aizsargājošu auru.

Lūk, 3 sieviešu vārdi, kuras vienmēr dzīvē būs uzvarētājas:

Aleksandra

Foto – Pexels

Burtiskais tulkojums no grieķu valodas ir “drosmīgs”, “aizstāvis”. Tajā dominē spēcīgs un neiznīcināms gars. Šī vārda īpašnieces ir maksimālistes, pieradušas sasniegt mērķi un iet līdz galam. Pretēji vārda spēkam viņas piesaista vīriešus ar savu sievišķību un maigumu.

Lasi vēl: Īsti talismani: vīriešu un sieviešu vārdi, kas saviem īpašniekiem nes tikai laimi

Viktorija

Foto – Pexels

No latīņu valodas tulkojumā šis vārds nozīmē “uzvara”. Sievietes ar šo vārdu vienmēr ir pieradušas būt uzvarētājas jebkurā dzīves jomā. Viņas ir neatlaidīgas, spītīgas, bet vienlaikus arī jūtīgas, maigas un pat ievainojamas. Prot draudzēties un vienmēr ir draugu ielenkumā. Viktorijai nekas nav neiespējams, un tikai spēcīgs vīrietis var viņas iegribām pretoties.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 70%

0%

Helēna

Foto – Pexels

Helēnai vienmēr pirmajā vietā ir un būs ģimene. Šīs sievietes darīs visu, lai rūpētos un stiprinātu savu ģimeni. Jebkādi darbi, ko viņa dara savā dzīvē, vienmēr ir mērķēti uz to, lai viņas tuvinieki būtu laimīgi. Šī vārda īpašniecēm piemīt ļoti spēcīgs gars, un viņas dzīvē vadās tikai pēc veselā saprāta. Loģika ir viņu stiprā puse.

Pievienot komentāru