Vienīgā Zodiaka zīme, ko mēdz saukt par “Sātana Advokātu”

Svari ir vienīgā zīme, kurai nav savas dzīvnieka totēma zīmes. Svaru simbols ir bite. Tā simbolizē gudrus un darbīgus cilvēkus, kuri ir stipri savā vienotībā.

Svari

Apkārtējie bieži vēršas pie Svariem pēc palīdzības, kad viņiem rodas tā vai cita problēma. Svari mēģina saprast visu problēmas būtību, pirms dot vienu vai otru padomu. Iespējams, viņi to nevarēs atrisināt pilnībā, taču vienmēr uzklausīs un izrādīs uzmanību un psiholoģisko atbalstu, kas ir tik svarīga dotajā momentā. Nekas tā netracina Svarus kā apkārtējo negatīvisma ietekme uz viņiem. Viņiem apkārt ir jābūt sabalansētībai un labai enerģijai. Ja ir konflikts, Svari cenšas no sākuma to novērot no malas. Taču Svarus ļoti bieži sauc par “velna advokātiem”, jo viņi neieņem to vai otru pusi. Viņi cenšas dzēst konfliktu, paliekot neitrālā pozīcijā.

Valdzinājums

Svarus ir ļoti viegli mīlēt, jo viņiem piemīt valdzinājums. Māka likt visiem justies interesantiem un svarīgiem, spēja labi saprast apkārtējo cilvēku jūtas un emocijas, dod viņiem iespēju dāvāt prieku un pozitīvismu, ja pret viņiem izturas labi.  Svariem ir lieliska uztvere un viņi cenšas izveidot ilgstošas attiecības ar partneri. Viņi nemīl cilvēkus ar sarežģītas uzvedības manierēm. Svari uzskata, ka viņiem ir jāiemācās lasīt cilvēkus no iekšpuses, nevis vadīties pēc viņu uzvedības un uzskatiem. Joprojām, neskatoties uz tik labu cilvēku pazīšanu, Svariem ir grūti pateikt “nē”, tāpēc viņi bieži nokļūst stresa situācijās, jo citu cilvēku vajadzības ir augstākas par viņu personīgajām iespējām. Viņi grib izpatikt visiem, taču ļoti ātri saprot, ka tas nav iespējams.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru