Vienīgā Zodiaka zīme, ko mēdz saukt par “Sātana Advokātu”

Jūtīgums

Svari ir ļoti jūtīgi, sevišķi ja cilvēki, kas viņiem ir apkārt kļūst par viņu labākajiem draugiem. Pat ja viņi ar kādu strīdas, viņu harizma un labestība vienmēr palīdz ar strīdu tikt skaidrībā. Viņi ātri aizsvilstas, taču ātri arī nomierinās bez mājiena, ka vēl joprojām dusmojās. Viņi pat sāk nožēlot, ka uzvedās tik nesavaldīgi.

Romantika

Svari mīl ar visu sirdi. Ja jūs esiet pietiekami veiksmīgi, lai izpelnītos Svaru mīlestību, tad jums ir jāzina, ka jūsu sirds vienmēr būs viņu siltajā apskāvienā. Svaru mīlestībā ir pati lielākā, kādu jūs savā dzīvē atradīsiet. Viņi būs ļoti uzmanīgi pret jums un jūsu vajadzībām. Svari netic mīlestībai no pirmā acu skatiena. Viņi ir ļoti uzmanīgi un meklē ilgtermiņa attiecības. Lai arī Svari ļoti viegli piesaista partnerus, viņi ir ļoti izvēlīgi, taču draudzīgi. Svariem nav viegli izvēlēties vienu cilvēku, kuram atklāt savu sirdi.

Sociālie taureņi

Neviens nevar iziet no neērtas situācijas labāk par Svariem. Viņi ir īsti diplomāti un ar neticamu vieglumu iziet no pat savādām situācijām. Svariem ļoti patīk būt sabiedrībā. Viņi ir radošas dvēseles, dzimuši līderi, kuri bez problēmām kāpj pa veiksmes kāpnēm, vienmēr alkst uzzināt visu jauno un turēties tālāk no viduvējībām. Lai arī kā jums patīk būt Svaru sabiedrībā, jums ir jāatceras – reizēm viņiem vajag pabūt vieniem.

Skaistums gan no ārpuses, gan iekšienē

Svarus pārvalda Venēra, kas ir skaistuma un mīlestības dieviete. Viņi ciena skaistumu it visā – draugā, partnerī, mūzikā vai mākslā.

avots

Leave a Comment