VIDEO. “Viņiem neinteresē, kāds tev ir dupsis!” – juriste Ieva Brante par vīriešiem, kas grib iepazīties

Foto – ekrānuzņēmums

Raidījumā “Kad viņas satiekas” apskatīta visai aktuāla tēma daudziem – kur un kā var iepazīties un satikt savu otro pusīti. Juriste un sporta entuziaste Ieva Brante ir pārliecināta, ka iepazīties var visur, bet viņas gadījumā noteikti ne sporta zālē. 

Ieva stāsta, ka tad, kad viņa ir sporta zālē, viņai ir “dzelžaina seja” un viņa tur ir atnākusi strādāt, nevis iepazīties. Raidījuma vadītājas gan smejas, ka vai tiešām Ieva noraidītu vīrieti, kurš pienāktu, piemēram, izteikt kādu komplimentu un palūgtu pēc padoma kādā vingrojumā?

“Varbūt… bet tas ir tik sekli! Protams, ja mans mērķis ir iepazīties, tad es pateikšu – jā, super, ejam, darām kopā! Un mums varbūt pat būs kopā super treniņi. Bet! Ja tas ir mans mērķis… “.

Lasi vēl: “Tā ir realitāte!” – juriste Ieva Brante atklāj, vai Latvijā drīzumā varētu ieviest četru darba dienu nedēļu

Tomēr Ieva atzīst, ka laikā, kad bijusi brīva sieviete, viņa devusi vīriešiem iespēju ar sevi runāt arī sporta zālē: “Ja tā ir mana vēlēšanās, un mans mērķis ir iepazīties, tad es varu uz brīdi “atslēgt” to savu hanteli un pateikt – tu tagad pagaidi.”

Foto – ekrānuzņēmums

Raidījuma vadītāja Dagmāra Legante-Celmiņa dalās pieredzē, ka viņai tā arī nav skaidrs – kuri tad ir tie brīži un iespējas, kad vīrieši grib iepazīties. Jo esot bijuši gadījumi, kad viņa smuka, sapucējusies kaut kur devusies, bet neviens ar viņu nav sācis pat runāt. Savukārt tad, kad viņa izejot no mājas, mati “čupčikā” iznest miskasti, tad gan!

“Es tev pateikšu, kā ir – tāpat kā mēs – nemīlam mākslīgo, tāpat arī vīrieši ir tādi paši cilvēki kā mēs. Viņiem patīk īstais, viņiem patīk atsaucīgais. Viņiem neinteresē, piedod, kāds tev ir dupsis vai izmērs kājai. Vīrietim, tāpat kā mums, ir vajadzīgas vienkāršas vērtības un stabilitāte,” – pārdomas izsaka Ieva Brante.

Vairāk šajā video.

Pievienot komentāru