VIDEO. “Varbūt viņam ir dubultā dzīve?” – negaidīts pavērsiens TV šovā: Magone dodas pieķert savu kavalieru Toļiku melos

Foto – ekrānuzņēmums

Vienā no “Slavenības. Bez filtra” sērijām dzejniece Magone Liedeskalns redzama braucot autobusā – viņa stāsta, ka dodas uz Rīgu. Iemesls tam ir pavisam negaidīts.

“Toļiks man stāsta, ka esot slims, ka viņam esot temperatūra… tāpēc satikšoties mēs citu dienu. Vakar ielicis fočeni, ka trenējas sporta zālē, tādi musīši! Varbūt veca bilde? Bet, nu, ja cilvēks slims, tad slims – kāpēc vecas bildes jāliek? Tad nu es dodoas uz Rīgu, lai varētu noķert viņu melos…” – stāsta Magone.

Dzirdams, kā Toļiks pa telefonu, krekšķēdams Magonei saka, ka pārnesīs tikšanos uz citu dienu, jo šoreiz nesanākšot. Magone gan spriež, ka tas klepus viņam esot tāds stipri aizdomīgs: “Spiež kaut ko ārā…”.

Foto – ekrānuzņēmums

Magone atbrauc uz Rīgu, un satiek savu draudzeni Ilvu, un stāsta viņai: “Man bija sarunāts randiņš ar Toļiku. Bet šis man tagad vakar vakarā – es esmu slims, “davai” citā reizē… Kaut ko viņš tā bieži sācis slimot….”.

Lasi vēl: TV šovu zvaigznei un dzejniecei Magonei Liedeskalns nepieciešama rīdzinieku palīdzība: viņa publicē īsu video

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment