VIDEO. “Tas bija mans sapnis!” – Latvijā pazīstamais Kristaps Zutis apprecējies un kāzu mielasts noticis Makdonaldā

Foto – ekrānuzņēmums

Ar pavisam jaunu un negaidītu ziņu klajā nācis viens no TV šova “Slavenības. Bez filtra” pārīšiem – bokseris Kristaps Zutis un influencere Elīna Pakalne. Viņi pavisam nesen slepenā ceremonijā mijuši laulības gredzenus.

Par gaidāmo kāzu ceremoniju nav zinājis neviens, pat pāra vecāki. Turklāt Elīna raidījumā stāsta, ka nejauši izpļāpājusies savai mammai par to, ka grasās dzimtsarakstu nodaļā reģistrēt laulību ar Kristapu, un mamma esot bijusi dusmīga par to, ka nebūs “īstu kāzu”.

Tomēr Elīna arī atklāj, ka šobrīd lielām kāzu svinībām pāris neesot gatavs, taču reģistrēties abi gribējuši jau tagad.

Foto – ekrānuzņēmums

Tā arī pāris reģistrējis savu laulību vien liecinieku klātbūtnē. Tikpat neparasts, cik ceremonija, bijis arī kāzu mielasts. Gan jaunais pāris, gan vedēji mielojušies ar “McDonalds” ēdienu, ko paņēmuši pa ceļam, dodoties mājās no dzimtsarakstu nodaļas.

Lasi vēl: Miljonārs Jūlijs Krūmiņš nav apmierināts ar savu vērienīgo dzimšanas dienas ballīti un atklāj arī iemeslu, kas nepatika

Elīna stāsta: “Mēs devāmies uz Makdonaldu pēc mūsu laulības reģistrēšanas, jo tas bija mans sapnis. Es gribēju savās kāzās ēst Makdonaldu.”

Foto – ekrānuzņēmums

Vēlāk pāris devās izbaudīt viens otra klātbūtni uz “Hotel Jūrmala SPA”.

Vairāk skaties šajā video.

Pievienot komentāru