Video: Populāra latviešu dziedātāja Jenny May atklāti runā par tumšo posmu savā dzīvē

 

Foto – ekrānuzņēmums

Dziedātāja Jenny May, īstajā vārdā Maija Stuģe, viesojoties TV3 veidotajā sarunu raidījumā “Zilonis studijā” atklāti runāja par kādu tumšu posmu savā dzīvē.

Izrādās, ka izskatīgā sieviete reiz sadzīvojusi ar bulīmiju un tas sācies laikā, kad Latvijā viņas karjera uzņēma straujus apgriezienus.

“Man ir bijusi bulīmija. Tad, kad man bija bulī**ja un es uzsāku savu dziedāšanas karjeru Latvijā, tad es esmu saņēmusi nenormālus komplimentus! Īstenībā tas bija traumatiski. Jo es jutos slikti par to, ka man tā bulī**ja ir, un es tieši tad sāku saņemt tos lielos komplimentus – tu tik labi izskaties!” – atceras Maija.

Viņa arī stāsta, ka gandrīz vienmēr bijusi ļoti slaida, taču dažkārt komentāros kāds rakstījis: “Ai, nu viņa jau mazliet ir par apaļu”, “Nu viņai tomēr vajadzētu nomest…”.

Lasi arī: Viesmīlīgā saimniece parāda, kā 30 minūtēs pagatavot aromātiskus lauku stila kartupeļus svētku galdam

“Es atceros, ka piedalījos “Eirovīzijā” laikam 2006.gadā un man bija tādi svārciņi, kas viduklī bija nedaudz šaurāki. Un mazliet tā kā man iespiedās viduklī. Un pēc tam tie komentāri bija tādi – ai, nu viņai jau nu gan bišku vajadzētu tievākai būt. Lai gan es biju jau ļoti maza, man bija kaut kādi 47 kilogrami tikai. Un tad man sākās tā bulī**ja, jo es jutos tā, ka ka ne līdz galam esmu kādam pieņemama…” – stāsta dziedātāja.

Maija nenoliedz – ēšanas traucējumi viņai sākušies ne tikai komentāru dēļ, bet arī dēļ stresa, ko viņa piedzīvojusi tad, kad popularitāte strauji gāja uz augšu.

“No visām pusēm kaut kas krita virsū – tad tu esi par slaidu, tad tu esi par resnu, nevienam neesi labs. Un tad tas “risinājums”, tā bulī**ja, bija kaut kāda emocionāla sevis sodīšana,” – viņa atceras.

Pēc tam kāda draudzene Maijai visu laiku esot jautājusi – kā tu tik labi izskaties?  Un viņa esot gribējusi izkratīt sirdi. Un tad notika sliktākais.

 

“Viņa arī to pamēģināja! Un viņai arī pēc tam bija tā bulī**ja… Un es jutos tik slikti, ka esmu to kādam izstāstījusi! Tāpēc pēc tam visu laiku to turēju noslēpumā,” – stāsta dziedātāja.

Dziedātāja Jenny Mey, īstajā vārdā Maija Stuģe, dalās savā pieredzē TV3 raidījumā “Zilonis studijā”:

Pievienot komentāru