VIDEO. Pazīstamā mūziķa Ralfa Eilanda dzīvē brīnišķīgi jaunumi, taču viņš par tiem izsakās tēlaini

Latvijā pazīstamais dziedātājs Ralfs Eilands šodien svin apaļu jubileju – 3o! Viņš ar savām sajūtām padalījās vietnē “Twitter”, kur amizanti aprakstījis savas šīs dienas emocijas.

Foto – ekrānuzņēmums

“Šim džekiņam – bērnu Eirovīzijas, Latvijas Zelta talantu un grupas “PeR” dalībniekam, šodien paliek 30! Vai tu jau paguvi sajusties vecs?” – jubilārs amizanti jautā ierakstā vietnē “X”, kur publicējis savu bērnības dienu foto.

Atgādināsim, ka tieši Ralfs Eilands bija tas mūziķis, kurš Latvijā uzsāka iniciatīvu “Par atbrīvošanu no krievu mantojuma”, un sarīkoja plaši apmeklētu gājienu. Toreiz viņš visus aicināja tajā ar soctīklu palīdzību un rakstīja: “Visi draugi un radi šovakar satikās gājienā! Mums ir oficiāli jāpārstāj sevi saukt par klusajiem letiņiem, jo mēs esam skaļā Latvijas tauta! Lai arī mēs esam tik daudz un dažādi, man ir prieks, ka mēs spējam vienoties kopīgām idejām un mērķiem par arvien patīkamāku Latvijas nākotni!”

Toreiz viņš arī uzsvēra, kad tad, kad viņš un viņam līdzīgie pagurs, tad vietā jau būs jaudīgas un aktīvas nākamās paaudzes, kas neklusēs un malā nestāvēs!

Mūziķis tolaik rakstīja par Okupācijas pieminekli Pārdaugavā: “Paldies ne par ko, kā arī uz mūžīgu neredzēšanos!”.

Atgādināsim, ka Padomju laika piemineklis, saukts par “Okupācijas pieminekli”, kas atradās Uzvaras parkā, Pārdaugavā, tika nogāzts 2022.gada 25.augustā.

Ralfs Eilands intervijā pie DŽ. Dž. Džilindžera raidījumā “DŽ.Spot”:

Pievienot komentāru