VIDEO. Pazīstamais mūziķis Horens Stalbe, piedaloties TV raidījumā, atklāj skarbus novērojumus par Vecrīgu

Foto – ekrānuzņēmums

Pazīstamais mūziķis Horens Stalbe, viesojoties raidījumā “Preses klubs” izteica viedokli, ka Vecrīga ir viena no skaistākajām vecpilsētām Eiropā, taču ir kas tāds, kāpēc par to runājot, viņš lieto vārdu …

“Vecrīga izskatās diezgan tra..ski. Es saprotu, ka viss bizness šobrīd pārceļas uz Sporta ielu vai Tallinas kvartālu, nav vairs arī nekādi tādu nakstklubi, kā mēs vēl atceramies “Essential”, bet tādi 20 gadnieki vispār par to neko nezina… Tad man ir ļoti skumīgi, kas tas notiek tā. Jo mums ir viena no skaistākajām vecpilsētām Eiropā,” – viņš saka.

Horens uzskata, ka tā ir tikai un vienīgi mūsu pašu nolaidība, ka tūristi nebrauc pie mums.

Foto – ekrānuzņēmums

“Nu nav mums te nesmuki, parēķini, cik tūristu gadā aizbrauc uz Berlīni, kas Otrā Pasaules kar*** laikā tika gandrīz vai noslaucīta no zemes virsas. Bet lielākā daļa pilsētas tur izskatās kā “maskačkā”, bet tūristiem tā ir ļoti pievilcīga vieta.
Kāpēc mēs nevarētu kaut ko darīt? Mums nav pat vairāk tie nol**ētie “se***a” tūristi! Nu, paejiet paskatieties, kā divos naktī kādreiz izskatījās piektdienās, sestdienās un kā izskatās tagad,” – saka Stalbe.

Lasi vēl: “Dabīgi, neviens neko man nesamaksāja… ” – leģendārais komponists Raimonds Pauls savā jubilejā atklāj līdz šim nezināmus faktus par savu dzīvi

Viņš arī zina stāstīt, ka tiem viņa paziņām, kam pieder kādas izklaides vietas, piemēram, Tallinas kvartālā, ir grūti “savilkt galus” kopā, jo vēl esot tā, ka ir jānomaksā parādi par janvāri, par februāri un pat par decembri.

Foto – ekrānuzņēmums

“Skaidrs, ka vasarā tas bizness uzplauks, bet nu tam biznesam taču ir jādzīvo cauru gadu!” – saka mūziķis.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Viņš arī uzskata, ka Vecrīgā, kur ir ļoti augstas telpu īres cenas, pat uztaisot mazu kafejnīciņu ir jābūt reālam apgrozījumam, lai šī vieta varētu plaukt: “Ir jābūt apgrozījumam, plānam – tu nevari tur tā sēdēt, kasīt galvu un gaidīt kaut ko…”.

Horens Stalbe “Preses klubā” – video:

Pievienot komentāru