Suņi rej, karavāna iet tālāk! Dzejniecei un TV šovu zvaigznei Magonei Liedeskalns publisks paziņojums saviem nelabvēļiem un interneta komentētājiem

Foto – ekrānuzņēmums

Pie dzejnieces un TV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes Magones Liedeskalns ciemojas Rīgas slavenības – mūziķis Horens Stalbe ar savu kolēģi. Viņiem visiem kopā ar Magoni top jauns hīts – dziesma par mūsdienīgu problēmu.

Sēžot virtuvē, Magone Horenam stāsta, ka nodziedājusi piedziedamo pantiņu saviem bērniem, un viņi bijuši sajūsmā.

Horens saka: “Ja bērniem patīk, tad jau visiem patiks. Bērni ir labākais testeris!”

Magone piekrīt, bet atzīmē, ka dažas interneta komentētājas jau uzreiz sāks atkal apsmiet viņu: “Atkal jau tās tur ņirgs – ārprāts, ko tu tur atkal dari? Bet, zini, aizej un pati izdari! Nevis ņirgt, ja kādam kaut kas nesanāk…”.

Foto – ekrānuzņēmums

Horens papildina: “Bet par to jau mums arī ir dziesma!”.

Magone vēlāk aizkadrā stāsta: “Dziesma ir veltīta jaunajai paaudzei, vairāk šiem te slim***iem “ar ekrānu”, tādiem cilvēkiem. Kad visādos ekrānos viens uz otru lūr… Un patiesībā mēs viens otru neredzam – redzam tikai otra bildes. Tāds modernais gabals par mūdienu problēmām.”

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 70%

0%

Horens interesējas, kas dzīvo Magones kūtī? Izrādās, ka tur mājvietu radušas divas zosis, divi tītari, vairākas pīles. “Putnu māja!” – iesaucas Horens.

Lasi vēl: TV šova zvaigzne un dzejniece Magone beidzot sagaida zvanu no sava kavaliera Toļika. Ko viņš patiesībā slēpa?

Magone apstiprina un stāsta: “Tā ir veca kūts, tur daudz ir arī visur zirnekļu tīkli. Es gan speciāli tos netīru, jo tas būs vienkārši veca kūts, bet tagad ir “ar smeķīti”.

Foto – ekrānuzņēmums

Magone gan turpina stāstīt par tiem, kas internetā par viņu raksta sliktus komentārus: “Vot, tur sēž tāda viena vecene ar brillēm, īsiem matiem, viņai kādi 90, nē, nu ap 70 gadi – mazbērni viņai ir. Nu nav man miera no viņas!”.

Horens interesējas, ko tieši viņa darot?

“Nu tad es esmu slikta māte, tad slikta sieva, tad es tikai filmējos, kas, viņasprāt, ir slikti, jo, tad es nepieskatot bērnus,” – sūdzas dzejniece.

Bet Horens saka, ka viņai jau arī drīkst būt savs viedoklis. Uz ko Magone atbild apstiprinoši, tomēr saka, ka tik agresīvi jau nu izteikties gan nevajadzētu.

Foto – ekrānuzņēmums

“Suņi rej, karavāna iet tālāk!” – tā Horens.

Magone priecīga par šo iedrošinājumu stāsta aizkadrā: “Es piekritīšu vienai foršai filozofijai, ko Horens pateica – kam mēs nepatīkam, lai iet ratā! Jums ir slikta gaume!”.

Pievienot komentāru