VIDEO. “Jāpamēģina arī tajā lauciņā…” – režisors Džilindžers intervijā par sevi atklāj ko tādu, ko līdz šim nezināja neviens

Foto – ekrānuzņēmums

Pazīstamais latviešu režisors Dž.Dž.Džilindžers vienmēr ir izcēlies ar neordināru domāšanu un rīcību. Viņam aiz muguras piecas neizdevušās laulības, bet sesto reizi viņš ir precējies ar rakstnieci Ingu Grencbergu.

Džilindžera “Youtube” formāta raidījums pēdējos gados ir iemantojis visai lielu popularitāti, taču šoreiz tajā noticis kas nebijis – intervējamās personas lomā šoreiz ir pats Džilindžers. Un viņam tiek uzdoti visdažādākie jautājumi, arī par viņa privāto dzīvi.

Lasi vēl: “Dabīgi, neviens neko man nesamaksāja… ” – leģendārais komponists Raimonds Pauls savā jubilejā atklāj līdz šim nezināmus faktus par savu dzīvi

Džilindžers, kā jau parasti, ir atklāts un pēc atbildēm kabatā jāmeklē viņam nav.

Tā kā režisors ir visai pazīstams ar savu kāri uz sievietēm un attiecībām, šoreiz Džilindžeram tiek uzdots jautājums, vai patiešām viņam nekad nav interesējis stiprais dzimums?

Foto – ekrānuzņēmums

“Nē, tiešām nē. Bet bija kaut kad vienreiz pālī, jaunībā… Kad visur rakstīja, ka visi dzejnieki un mākslinieki – visi ģēniji nez kāpēc izrādās g**ji. Mēs ar čomu izdomājām – bāc, tur kaut kas ir. Ja tu gribi būt ģeniāls, jāpamēģina arī tajā lauciņā. Mēs tā nolēmām tieši – davai, Do it! (darām to! – red.). Sadzērāmies. Aizgājām uz īrētu dzīvokli, noģērbāmies un davai. Bet tas likās tik pretdabiski, mēs tā sasmējāmies, piedzērāmies un aizgājām vecenēs. Ar to tas viss beidzās. Bet tādā prāta koncepcijas līmenī mēs izdomājām, ka tur kaut kas ir – kur nepagriezies, tu viņi ir un visi ģēniji. Bet, nu jā, ar to viss beidzās, visa mana interese,” – jaunības trakumus atklāj režisors.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

Tāpat viņš atklāja, ka savulaik viņam visas Čaka ielas meitenes bijušas draudzenes. “Bet ne tāpēc, ka es viņas ņēmu, bet tāpēc, ka man patika ar viņām runāties. Es toreiz viņas nevarēju atļauties,” – atceras režisors.

Foto – ekrānuzņēmums

Tomēr ar kādu no viņām, beigu beigās, pieredze viņam arī bijusi, tā esot bijusi mūzikas skolotāja, ļoti inteliģenta sieviete, ar kuru esot bijis interesanti arī runāt.

Visu interviju ar Džilindžeru skaties šeit:

Pievienot komentāru