VIDEO. Izskatīgā latviešu dziedātāja Dināra Rudāne atklāj, ka viņai ar 80 gadus veco miljonāru Jūliju Krūmiņu ir īpašas attiecības

Viņiem ir ne tikai tuvas un ļoti draudzīgas attiecības…

Diāna pasmejoties saka:

“Viņš ir mana zirga “tēvs””.

 

Foto – ekrānuzņēmums

Viņa arī atklāja, ka Jūlija dēļ ir sākusi smēķēt cigārus. “Parasti es viņam vienkārši atvedu cigāru – ir tā dzimšanas diena vai nav dzimšanas diena, mēs dalāmies ar cigāriem. Jo, kā saka, viņš man arī to “pielipināja”,” – viņa atzīstas.

Jūlijs Krūmiņš ir Latvijas uzņēmējs, kurš darbojās Rīgas Kinostudijā un “Mosfilm” no 1969. līdz 1989. gadam, vēlāk strādāja transporta, ostu un nekustamā īpašuma nozarēs Latvijā. Kopš 1997. gada viņu regulāri iekļauj Latvijas miljonāru sarakstā. Pēc pensionēšanās viņš daļu laika pavada Austrālijā kopā ar ģimeni. Vēlāk atgriezies pie uzņēmējdarbības Latvijā. 2016. gadā viņš izdeva savu memuāru grāmatu “Iļģuciema pašpuikas stāsti”, kurā atklāti aprakstīja savu dzīvi, laika biedrus un pretiniekus.

Lasi arī: Tikai 2 tējkarotes tieši zābakā: ieberiet kafiju savos ziemas apavos un rezultāts būs nevainojams

Lasi arī: Kā pareizi uzlādēt mobilo telefonu, lai tas kalpotu ilgi: 5 noteikumi, par kuriem neviens pat nenojauš!

Jūlijam savulaik bija “brunču mednieka” slava un reputācija.

“Reiz man bija fotosesija, kurā man bija jāmāk smēķēt cigāru un viņš man parādīja, un… man iepatikās!” – smejas dziedātāja.

Sarunu ar dziedātāju Dināru Rudāni vari noskatīties šajā video.

 

Arī interesanti:  Galvenais ir paspēt notvert momentu: nosaukti tie, kas 2024. gadā izjutīs nopietnas finansiālas izmaiņas — Zaļais Pūķis apzeltīs ne katru!

Leave a Comment