VIDEO. Baisi skati – applūdušas mājas un ceļi: meteorologs Toms Bricis parāda video, kā ceturtdien izskatās vairāki Jēkabpils novadi

Foto – ekrānuzņēmums

Jau ziņots, ka Jēkabpils novadā turpinās plūdi un spēkā ir sarkanais brīdinājums. Applūdis ir viss – gan dzīvojamās mājas, gan autoceļi, gan lauki. Meteorologs Toms Bricis ziņo, ka Krustpils pagastā esot sasniegts augstākais ūdenslīmenis kopš 2010.gada, un publicējis arī aculiecinieka video, kā šobrīd izskatās applūdušajās teritorijās.

“Lejpus Jēkabpils turpinās plūdi. Salas pagastā applūdušas mājas, rūpniecības zonas un ceļi. Ūdenslīmenis netālu esošajā Jēkabpilī ir krietni zemāks un plūdus nerada.

Salas un Krustpils pagastā ūdenslīmenis turpina kāpt. Krustpils pagastā Zeļķos esošā hidroloģiskā stacija ir fiksējusi augstāko ūdenslīmeni kopš 2010. gada. 29. februārī plkst. 10.20 ūdenslīmenis bija 9,56 metri virs stacijas nulles atzīmes, bet 2010. gadā tas bija 9,65 metri virs stacijas nulles atzīmes. Salas un Krustpils pagastā spēkā sarkanais brīdinājums,” – Bricis raksta vietnē “Facebook” un publicējis aculiecinieka atsūtītu video, kā tur šobrīd izskatās.

Foto – Facebook/ ekrānuzņēmums

Video dzirdams, kā vīrietis, kurš filmē applūdušās teritorijas, saka: “Tā tagad izskatās, otrajā dienā. Straume, es teiktu, ir ļoti spēcīga…”

Pie publicētā video vairāki cilvēki arī izsaka savu viedokli par to, vai plūdus tomēr bijis iespējams novērst:

Foto – Facebook/ ekrānuzņēmums

“Ārprāts!!!!! Cilvēkiem tādas bēdas un uztraukumi.”

Lasi vēl: “Siltākais laiks nedēļas nogalē….” – meteorologs Toms Bricis paziņo, kurā Latvijas pilsētā jau šajās brīvdienās būs +13 grādus silts

“Tajā 1981.gadā mūs ar amfībiju nakts vidū izveda. Dzīvojām 1.stāvā. Man tad bija vien daži mēneši. Nodzīvoju Gravānos 30 gadus. Bezgala skaista vieta.”

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 71%

0%

Foto – Facebook/ ekrānuzņēmums

“Atkal Jēkabpils…”

“Valdība var ietekmēt pavasari??”

“Bet hesiem slūžas kam ir domātas?”

“Plūdi ir bijuši visos laikos pie visām valdībām. Bet respektēju viedokli, jo saprotu, ka pat pie savas istabas aizkaru stangas nokrišanas jūs pamanītos vainot valdību.”

Pievienot komentāru