Vēzim pretenziju diena, bet Ūdensvīram jāuzticas intuīcijai; Dienas horoskops 10. novembrim visām zodiaka zīmēm

Piektdien, 2023. gada 10. novembrī, daudzi dažādu zodiaka zīmju pārstāvji izjutīs vēlmi atgriezties pagātnē, izjūtot nožēlu par neizpildītiem uzdevumiem vai neizmantotām iespējām.

Tomēr ir svarīgi vērst savu skatienu uz priekšu, uz nākotni, neapjukt domās par to, kas varētu būt bijis. Astroloģes Irinas Bogdanas prognozi iztirzāja Abiem žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem šodien vēlme pēc harmonijas ietekmēs visas viņu dzīves jomas, tostarp profesionālo darbību un ģimenes attiecības. Iespējams, ne visi apkārtējie spēs tevi saprast, taču tu uzstāsi uz izlīgumu. Esi uzmanīgs: tava uzstājība var tikai pasliktināt situāciju.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsis tavā dzīvē ienesīs kaut ko pozitīvu un noderīgu. Iespējams, tu pielietosi kādu sen uzkrātu pieredzi savā praksē.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi sāks aktīvi analizēt aktuālo notikumu plusus un mīnusus. Iespējams, tu joprojām esi neizpratnē, taču situāciju vēl var labot. Esi pacietīgs un elastīgs.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzim šodien būs sūdzību un pretenziju diena. Turklāt kāds var mēģināt dalīties ar savām raizēm. Tas varētu tevi nogurdināt, taču centies šo cilvēku neatstumt no sevis.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šodien vajadzētu risināt jautājumus, kurus tās jau ilgu laiku ir atlikušas uz vēlāku laiku. Iespējams, šodien tu spersi drosmīgus soļus un būsi par to atalgots. Nebaidies, vienkārši rīkojies.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru