Vēzim pretenziju diena, bet Ūdensvīram jāuzticas intuīcijai; Dienas horoskops 10. novembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas šodien pārvarēs slinkumu un pievērsīs uzmanību daudzām noderīgām lietām. Iespējami sarežģīti jautājumi no tuviniekiem, labāk atbildēt tieši, izvairoties no izvairīšanās.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem kopumā ir labi. Pēc ilgstoša darba ir pienācis laiks novākt augļus. Tuvi cilvēki tevi atbalstīs un neļaus vilties.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem šodien ir laba veiksme. Tavas raizes un bailes neapstiprināsies, un tu taupīsi savus resursus, paliekot uz plusa.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki (22. novembris – 21. decembris) sagaida patīkamu un gandarījuma pilnu dienu. Sabiedrošanās būs patīkama, un tu izbaudīsi šo savas dzīves aspektu.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Šodien Mežāži var saskarties ar finansiālām grūtībām. Iespējams, tev nepietiks naudas dažām pirmās nepieciešamības lietām, un tev nāksies lūgt palīdzību. Ir svarīgi atcerēties, ka tev netiks atteikts.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīra intuīcija būs uzticams padomdevējs, pieņemot atbildīgus lēmumus. Tāpēc uzticies savai iekšējai balsij, lai izdarītu pareizo izvēli.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm neapšaubāmi būs izaicinoša, bet aizraujoša diena. Tu veiksmīgi tiksi galā ar jebkādiem uzdevumiem un šķēršļiem, par ko būsi augsti novērtēts un izmēģināts.

Leave a Comment