Vērsim tiks sniegta palīdzīga roka, un Dvīņus sagaida grūta diena: zvaigžņu prognoze 11. janvārim visām zīmēm

Slavenā zvaigžņu eksperte Andžela Perla izteica prognozi trešdienai, 2023. gada 11. janvārim, visiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem.

Viņas aicina šajā dienā nesteigties ar secinājumiem, kā arī nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Iespējamas provokācijas un nepatīkamas situācijas. Esiet gatavs stāties pretī negatīvismam un uzkrājiet kabatas spoguli, kas palīdzēs jums “atspoguļot” visu slikto.

Uguns elementa zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Ļoti interesanta diena Auniem. Šis laiks ir ideāls jaunām lietām un sarežģītiem uzdevumiem. Pieņemiet tos ar entuziasmu. Neignorējiet savas jaunās idejas – tās ir pelnījušas, lai tās tiktu īstenotas. Šajā jautājumā jums palīdzēs jauni sabiedrotie un domubiedri. Iespējamas negaidītas naudas plūsmas. Jūs iegūsit daudz vairāk, nekā gaidījāt. Tas attiecas arī uz darba piedāvājumiem.

Lasi arī: LIDL darbiniekiem Latvijā izmaksā “treknas” prēmijas, lai kompensētu inflāciju

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Saspringta, bet ļoti interesanta un pārsteidzoša diena Lauvai. Tiesa, ne viss noritēs pēc plāna. Mēģiniet pielāgoties apstākļiem un atrodiet līdzīgi domājošus cilvēkus, kas var jūs atbalstīt grūtos brīžos. Nebaidieties šodien pārkāpt noteikumus, bet labāk atturieties no neuzmanīgiem vārdiem.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieka diena sāksies ar nelieliem pārpratumiem. Tomēr jums nevajadzētu uztraukties – tie pāries paši, kā arī pateicoties to cilvēku atbalstam, kuri šajā laikā būs jums blakus. Pārceliet svarīgas tikšanās un sarunas uz dienas otro pusi. Vakarā jūs sagaida patīkams pārsteigums.

 

 

Zemes elementa zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim šodien veiksies kādā svarīgā biznesā, kam iepriekš tika pievērsta maz uzmanības. Protams, būs šķēršļi, bet jūs tos pārvarēsit godam. Galvenais ir būt neatlaidīgam. Neatspiediet šodien palīdzīgu roku. Beidzot atradīsi kopīgu valodu ar tiem, ar kuriem iepriekš nemaz nesaprati. Varbūt romantisks piedzīvojums.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavas šodien sabojās garastāvokli ar vienkāršiem niekiem. Neņemiet visu pie sirds un nepievērsiet uzmanību sīkumiem. Tad jūs jutīsities brīvāks un pārliecinātāks. Labāk koncentrējieties uz svarīgām lietām. Analizējiet kaut ko mazāk un noskaņojieties pozitīvajam. Panākumi ir atkarīgi no jūsu garastāvokļa.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem šī ir strīdu un konfliktu diena, taču centies savaldīties. Pretējā gadījumā, pakļaujoties provokācijām, jūs riskējat sabojāt attiecības ar jums nepieciešamajiem cilvēkiem. Šodien labāk strādāt vienam, nevis komandā. Ir svarīgi risināt finanšu jautājumus, vienlaikus paļaujoties uz savu pieredzi un intuīciju.

 

Gaisa elementa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Rīts Dvīņiem būs nemierīgs – grūtības darbā, spriedze saskarsmē. Pieņemiet pārdomātus lēmumus, apsverot katru soli, ko sperat, un neriskējiet veltīgi. Pēcpusdienā kļūs vieglāk, īpaši attiecībās ar ģimeni un draugiem. Šis ir lielisks laiks izlīgšanai.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Andžela Perla iesaka Svariem pēc iespējas vairāk sazināties, tikties un sarunāties. Turklāt lieliski sapratīsi ģimeni un draugus. Šodien pārrunājiet svarīgākos jautājumus – varat tos viegli un ātri atrisināt. Ceļojot esiet uzmanīgi un vēlreiz pārbaudiet adresi un maršrutu.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīru gaida interesanta un notikumiem bagāta diena. Jūs darīsiet daudz laba sev un citiem. Šis laiks ir ideāls grūtāko uzdevumu risināšanai. Apbruņojies ar savām zināšanām un rīkojies. Iespējami izdevīgi darba piedāvājumi, taču nesteidzieties atbildēt – rūpīgi analizējiet visu. Klausieties arī padomu.

 

Ūdens elementa zīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēža diena sāksies ar raizēm, bet tu spēj visu paveikt līdz galam un sasniegt savus mērķus. Nesteidzieties ar secinājumiem un lēmumiem. Rūpīgi pārdomājiet, kā vislabāk rīkoties. Vēl labāk, konsultējieties ar pieredzējušākiem un zinošākiem cilvēkiem. Dienas otrā puse priecēs ar pozitīviem notikumiem, no kuriem piedzīvosi spilgtas neaizmirstamas emocijas.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni šodien var droši uzņemties jaunus darījumus un projektus. Tiesa, tajos gūsi panākumus, ja nenovērsīsi uzmanību no niekiem. Diena piemērota noderīgām paziņām un jaunu sabiedroto atrašanai. Dienas otrā puse būs mierīga un labvēlīga analīzei un mācībām.

Lasi arī: LIDL darbiniekiem Latvijā izmaksā “treknas” prēmijas, lai kompensētu inflāciju

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm šodien būs ļoti grūti atrast kopīgu valodu ar citiem. Tāpēc labāk ir strādāt pašam. Nemēģiniet kādam sazināties vai sarunāties, ja persona ir “slēgta”. Atstājiet to vēlākam laikam. Ja iespējams, svarīgas tikšanās un sarunas, kā arī nopietnas sarunas personīgajā sfērā atliec uz vēlāku laiku.

 

Pievienot komentāru