Vērsim sarežģīta situācija, bet Zivīm jānoskaidro attiecības; Dienas horoskops 6. decembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas zīmes pārstāvjiem diena nes zināmas grūtības, kas prasa izpildīt uzdevumus, kuri ne gluži atbilst viņu ierastajam profilam. Tomēr viņi tiks galā, atradīs pareizo risinājumu un paliks apmierināti, iepriecinot arī kādu citu.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari var sagaidīt veiksmīgu dienu, kurā viņi spēs pārspēt tos, kuri centušies viņus pārspēt. Šis ir labvēlīgs laiks, lai izteiktu lūgumus, kas netiks noraidīti.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioni šajā dienā var saskarties ar izaicinājumiem, taču vislabāk ir nekavējoties atrisināt konfliktus, lai izvairītos no dusmu uzkrāšanās. Tajā pašā laikā šodien ir pietiekami daudz iemeslu priekam, kas palīdzēs tev justies laimīgam.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem var rasties sajūta, ka viņi ir veltīgi tērējuši laiku. Var rasties zināma vilšanās, taču ir svarīgi nesteigties ar galīgajiem secinājumiem. Ja nepieciešams, ir vērts būt godīgam pret sevi un pārtraukt saites, lai izvairītos no pašapmāna.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim šodien būs jātiek galā ar daudziem uzdevumiem. Nepieciešams visas lietas veikt vienlaicīgi un ātri. Dienas beigās ir svarīgi, lai tu justos labi un atpūstos, pretējā gadījumā var sākt ciest nervu sabrukums.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem ir labvēlīga diena. Šodien tev izdosies izteikt visu, kas tevi uztrauc vai neapmierina. Diskusija noritēs mierīgi, un tavi argumenti būs pārliecinoši.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis izjutīs vēlmi noskaidrot savas attiecības. Var atkal rasties konflikts ar kādu cilvēku. Ir svarīgi ķerties pie konkrētām lietām un izvairīties no negatīvām domām, lai novērstu nevajadzīgu spriedzi.

Leave a Comment