Vērši baudīs priekus, bet Svariem jātiek galā ar daudziem uzdevumiem; Dienas horoskops 8. decembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas vīrieši šodien izskatās pievilcīgi, darbojas aktīvi un pārliecinoši. Viss izdosies tā, kā viņi iecerējuši. Viņu garastāvoklis ir neatkarīgs no apkārtējiem, un viņu pašvērtējums ir paaugstināts.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari šodien veiksmīgi tiks galā ar visiem uzdevumiem. Viņi nesastop šķēršļus un nepatikšanas. Pareizie cilvēki viņus atbalsta, un visas durvis ir atvērtas.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioniem lietas veicas ļoti labi. Ieteicams pabeigt iesāktās lietas, neatstājot neko uz vēlāku laiku, un izmantot visas iespējas. Dienas otrajā pusē gaidāma patīkama un ilgi gaidīta tikšanās.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki šodien ir aicināti doties ceļā. Viņi, visticamāk, pievērsīs uzmanību savām lietām un personiskajai dzīvei. Šis ir lielisks laiks, lai spertu izlēmīgus soļus. Rīkojies.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāžiem šodien izdosies paveikt lietas, gūstot labumu, kā arī gūstot prieku. Iespējams kāds notikums tavā personīgajā dzīvē.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīri šodien labprāt palīdzēs un iepriecinās visus apkārtējos. Tomēr ir svarīgi izvērtēt savas spējas, jo viņu vēlmes var nedaudz apsteigt realitāti.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šodien patīk uzmanība un komplimenti. Tomēr tām vajadzētu būt uzmanīgām ar solījumiem, jo neuzmanīgu solījumu kāds var atcerēties un uztvert burtiski.

Leave a Comment