Vanga esot izteikusi arī prognozi par Ukrainu un likteni, kas viņus sagaida – lūk kāda ir zinātāju interpretācija

Vanga prognozēja, ka Ukraina nākotnē piedzīvos daudz satricinājumu un konfliktu

Ja mēs mēģināsim atrast informāciju par to, ko praviete teica par pašreizējo konfliktu, tas būs grūti. Viņas pareģojumu vienīgais avots vairs nav pieejams, un cilvēki ir izvilkuši tikai dažādu pravietojumu fragmentus un mēģinājuši tos attiecināt uz aktuāliem notikumiem.

Ir daudz populāru pareģojumu par karu un grūtiem laikiem, kas Ukrainu sagaida, taču galu galā lietas sāks uzlaboties un valsts piedzīvos uzplaukumu.

Lasi arī: Vīrietis palīdzēja vecai tantiņai, nomainīja riepu. Viņš tikai vakarā saprata, kas patiesībā notika

Daži cilvēki saka, ka Vanga prognozēja, ka Ukrainai būs liela loma starptautiskajās attiecībās. Viņa it kā teica, ka valsts kļūs par piecu valstu savienības līderi. Nav skaidrs, par kuru savienību viņa runāja, bet tā varētu būt  organizācija kurā iekļaujas Gruzija, Ukraina, Uzbekistāna, Armēnija, Moldova  vai kāds cits projekts.

Pret pareģojumiem jāizturas piesardzīgi, un tiem nevajadzētu akli ticēt. Labāk ir būt reālistiskam un skaidri visu pārdomāt, nekā dzīties pēc nereāla mērķa. Un turklāt jums nevajadzētu vienkārši sēdēt un gaidīt, kad notiks labas lietas, bet palīdzēt Ukrainai kā varat…

 

COMMENTS

Pievienot komentāru