Vācijā tualetes papīru ievieto ledusskapī, un tam ir pamatos iemesls

Tas ir kaut kas tāds, par ko jūs pat nenojautāt.

Nepatīkamas smakas ledusskapī ir bieži sastopama problēma jebkurā mājoklī. Un kā gan tā var nerasties, ja dārzeņi, olas, jēla gaļa, garšaugi un citi produkti tiek glabāti vienā slēgtā telpā. Tie, kas nezina šīs situācijas risinājumu, var tikai brīnīties, kāpēc vācieši ledusskapī glabā tualetes papīru.

Kāpēc viņi tualetes papīru liek ledusskapī?

Lai atbrīvotos no nepatīkamām smakām un liekā mitruma, pietiek izņemt jaunu rulli no iepakojuma un novietot to vidējā plauktā. Tas ir avārijas risinājums, kā “neitralizēt” smakojošus pārtikas produktus, taču papīrs tomēr nenovērsīs pašu smakas avotu.

Tagad, kad mēs zinām, kāpēc tualetes papīru turēt ledusskapī, paliek jautājums: “Cik ilgi?”. Savu funkciju kā improvizēts filtrs tas spēs pildīt tikai vienu vai divas nedēļas, pēc tam tas būs jāiznīcina. Ja vēlaties, varat uzlabot efektu:

Sajauciet 3 tējkarotes sodas, 0,5 tējkaroti sāls, 10 pilienus ēteriskās eļļas un nedaudz ūdens – jāiegūst pastai līdzīga konsistence.

Lasi vēl: Ne gramu vairāk: cik daudz pulvera nepieciešams vienai mazgāšanai

Uzklājiet maisījumu uz tualetes papīra ruļļa galiem.

Novietojiet uz plaukta ledusskapī un baudiet svaigumu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Šis tualetes papīra variants lieliski noderēs arī saldētavā. Pārtikas produkti tur tiek uzglabāti daudz ilgāk, un smaržas kontroles problēma kļūst aktuālāka nekā jebkad agrāk. Kad šis jautājums būs atrisināts, jums atliks tikai pastāstīt draugiem un paziņām, kāpēc tualetes papīru vajadzētu likt saldētavā un ledusskapī.

 

 

Leave a Comment