Uzvāriet banānu, izdzeriet šo ūdeni uz nakti un redzēsiet, kas notiks

Tas nav eksperiments, un to neierosināja Bear Grylls. Tas arī viss! Es esmu izslēdzis šīs divas bažas, bet, ja jūs esat ļoti paranoiski un pārliecināti, ka tas novedīs pie sarežģītas kombinācijas, kas ir nāvējošāka nekā Hamloks, tad šis raksts nav domāts jums.

LASI VĒL: Pavisam nesen sāku balināt drēbes pēc vīramātes metodes. Vēlos padalīties ar šo noslēpumu, jo rezultāts ir pārsteidzoši labs

Stresa daudzums mūsu dzīvē noved pie tā, ka mēs nevaram pietiekami izgulēties, un tas bieži vien izraisa arī bezmiegu. Banānā ir daudz magnija, kas galu galā palīdz jums labi izgulēties.

No otras puses ir otra sastāvdaļa kanēlis, kas kontrolē cukura līmeni asinīs. Tātad, viss, kas jums jādara, ir jāpagatavo ēdiens, izmantojot šīs divas sastāvdaļas. Šeit būs recepte.

Sastāvdaļas:

1 banāns (ar mizu), mazs katliņš ar ūdeni, nedaudz kanēļa (pēc izvēles).

 

1.solis: Nogrieziet abus banāna galus (augšdaļu un asti).

2. solis: Iemērciet banānu ūdenī, ja tas ir minerālūdens vai kā citādi attīrīts ūdens, jo labāk. Vāra apmēram 10 minūtes.

3. solis: Pievienojiet nedaudz kanēļa, ja vēlaties, varat pievienot stēviju saldākai garšai! Stēvija palīdz stabilizēt cukura līmeni asinīs, dramatiski nepalielinot to pirms gulēt iešanas.

LASI VĒL: Kāpēc jāsmērē pēdas ar jodu?

Lūk, ko īstenībā spēj paveikt banāni, tie noteikti palīdzēs uzlabot jūsu miega kvalitāti.

 

Tā gan nav vienīgā banānu noderīgā banānu īpašība un recepte! Ir lietas, pret kurām banāns palīdzēs labāk nekā zāles!

 

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu kurās situācijās un pret kādām kaitēm banāns būs noderīgāks nekā zāles

COMMENTS

Pievienot komentāru