Trīs Zodiaka zīmju pāru kombinācijas, kuras neveidos ilgstošas attiecības. Vari nemaz necerēt!

Neeksistē kādi garantēti veiksmīgu attiecību “prototipi”, kas balstītos uz mīlestību un dievināšanu. Attiecības ir atkarīgas no dzīviem cilvēkiem ar atšķirīgiem raksturiem un īpašībām, un universālas ilgnoturīgas attiecību receptes vienkārši nevar būt.

Tāpēc nedomā, ka vari izskaitļot “ideālo” partneri ar astroloģijas palīdzību. Jums abiem nāksies pielikt piepūli, lai veidotu labas, spēcīgas attiecības.

No otras puses ir pāri, kuriem nav lemts saiet kopā. Un šajā ziņā gan ir vērts vērsties pie astroloģijas, jo zodiaks mums palīdz atklāt daudzas slēptas īpašības. Vienkārši zini, ka ar dažiem cilvēkiem nav jēgas veidot attiecības: vienalga nekas nesanāks.

Lūk, 3 pašas neveiksmīgākās zodiakālās kombinācijas:

Auns un Vēzis.

Auns vienmēr ir atklāts un vienkāršs. Viņš bieži rīkojas impulsīvi, jo tā ir iekārtotas viņa smadzenes. Viņam gribas visu izdarīt pēc iespējas ātrāk, jo dzīve taču ir īsa, un vienkārši vajag paspēt!

Šīs īpašības var būt neizturamas priekš Vēža. Vēzis ir ļoti jūtīgs, viņš mīl, ka viņu liela un lolo. Bet Aunam tam vienkārši nav laika. Tā ka šīs zīmes nekad nevarēs atrast kopīgu valodu.

Vērsis un Strēlnieks.

Ar šo pāri viss nav tik vienkārši, jo no pirmā acu skatien viņi šķiet ideāli saderīgi. Vai tad nē? Izrādās, ka ne: Vērsis var draudzēties ar Strēlnieku, bet nevajag no tā ieplānot tālejošus plānus.

Kolīdz starp viņiem radīsies romantiskas jūtas, viss pazudīs. Vērsis nekad no Strēlnieka neiegūs to drošību un stabilitāti, kuru meklē romantiskās attiecībās. Strēlnieks ir pārāk brīvību mīlošs un nepastāvīgs, lai ilgi pieķertos vienam cilvēkam.

Dvīņi un Jaunava.

Ja Dvīņi un Jaunava izveido attiecības, viņi vienkārši viens otru padara traku. Viņi nevar pat būt draugi – viņiem ir tik ļoti nesavienojami raksturi.

Dvīņi ir ļoti kaprīzi un neparedzami. Viņi nemīl un neprot plānot un organizēt. Un šis bezmērķīgums kritīs Jaunavai uz nerviem.

Jaunava ir ļoti stingra: viņa vēlas, lai viss norisinātos skaidri noteiktā kārtībā. Un šis “pareizums” savukārt padarīs Dvīņus trakus. Viņiem vienkārši neizdosies palikt kopā: viņi ir pārāk dažādi.

Vai piekrīti astrologiem?

avots: relrules.com

COMMENTS

Pievienot komentāru