Trīs Zodiaka zīmes, kuras pretējā dzimuma pārstāvjus pievelk kā magnēts

 Vai esat kādreiz saticis cilvēku, kas pretējo dzimumu pievelk gluži kā magnēts? Vērojot viņus no malas parasti gribētos uzdot jautājumu – kā viņi to dara? Vaicā portāls Kokteilis.lv

Bet noslēpums tā arī nav atklāts! Gan ar savu izturēšanos, gan pat “neredzamām” lietām viņi spēj pievilināt pretējā dzimuma acu skatienus un iedegt interesi jau ar to vien, ka ienāk telpā un parādās redzeslokā.

Lūk, iepazīstieties, tie ir viņi!

Strēlnieks

Galvenokārt Strēlnieki ir patmīlīgi cilvēki, taču šis fakts netraucē būt viņiem ārkārtīgi kaislīgiem attiecībā pret savu otro pusīti. Viņi mīl harmoniju arī seksuālajās attiecībās, nekad nenovēršas no attiecībām, domādami par kādiem “paralēliem” sīkumiem un ir gatavi izdarīt visu, lai sagādātu baudu savam partnerim arī seksuālajās attiecībās. Piekritīsiet, tas nav maz!

Skorpions

Vienīgais, kas var biedēt Skorpionā ir viņa “tradīcija” bieži mainīt partnerus. Turklāt viņš pats īpaši nejūtas par to vainīgs, ka kādu ir krāpis, jo ir ļoti egoistisks. Ja viņam šķiet, ka tajā mirklī konkrētais cilvēks ir tas, ko viņš vēlas, viņš apmierina savas vēlmes. Īpaši neanalizējot to, kādas tam varētu būt sekas. Visādi citādi Skorpions, neapšaubāmi, ir ārkārtīgi “elektrisks”.

Dvīņi

Divas sejas, divi raksturi – tas bieži vien ir tas, kas padara viņus par ļoti pievilcīgiem citu acīs. Dvīņi ir spējīgi savaldzināt ar acu skatienu vien un šķiet, ka pat nenojauš, cik daudzi viņos ir iemīlējušies… Dvīņu instruments ir efektivitāte: viņi ir spilgti, pamanāmi, moderni, interesanti sarunu biedri un ļoti, ļoti seksuāli.

COMMENTS

Pievienot komentāru