Trīs sastāvdaļas, kuras nevajadzētu izmantot mājas kosmētikā

Ne visi pārtikas produkti ir piemēroti jūsu sejai.

Mājas apstākļos gatavota kosmētika var būt ļoti efektīva. Tā palīdz cīnīties ar sausu ādu, taukainu spīdumu, vecuma plankumiem un pat palīdz izlīdzināt grumbas.

Ja tev patīk gatavot pašmāju kosmētiku vai pat dod priekšroku paštaisītiem krēmiem, nevis krēmiem no veikala, tev būs interesanti uzzināt slavenas kopšanas līdzekļu un ajūrvēdas eksperts un TikTok zvaigznes Zailas viedokli.

Nesen meitene ierakstīja video, kurā pastāstīja, no kādām sastāvdaļām viņa cenšas izvairīties, gatavojot mājas kosmētiku un ādas kopšanas līdzekļus. Kopumā tās ir trīs.

Citrons

Ne visi ēdamie produkti ir piemēroti jūsu sejai. Citrons, pēc blogeres domām, ir pārāk skarbs ādai un pārāk skābs.

Lai gan ir daudz pašgatavotu krēmu recepšu, kurās tiek izmantots citrons, pēc Zailas domām, tas ir pārāk agresīvs ādai.

“Citronam ir labākas alternatīvas, piemēram, jogurts un kurkuma, kas var palīdzēt padarīt ādu gaišāku mājas apstākļos,” piebilda Zaila.

Olīveļļa

Otra sastāvdaļa, no kuras ādas kopšanas entuziastiem vajadzētu izvairīties, ir olīveļļa. Zaila teica, ka tā ir ļoti komedogēna, kas nozīmē, ka tā var izraisīt pinnes. Olīveļļa, ko izmanto rūpnīcu ražotajos skaistumkopšanas produktos, tiek attīrīta laboratorijā, tāpēc tā nerada pūtītes.

Lasi vēl: Dvīņi un mīlestība: saderība ar citām zodiaka zīmēm

Ēteriskās eļļas

Ēteriskās eļļas būtībā ir tikai smaržvielas, un to lietošana var kaitēt ādai. Turklāt tām nav gandrīz nekādu reālu priekšrocību.

Leave a Comment