Dvīņi un mīlestība: saderība ar citām zodiaka zīmēm

Mēs jums pastāstīsim, kas saskaņā ar horoskopu ideāli der zodiaka zīmei Dvīņi.

Dvīņu vīrietis, kā arī šīs zīmes sieviete – ir cilvēki, kas dzimuši no 21. maija līdz 21. jūnijam. Vējaini un nepastāvīgi, noslēpumaini un sapņaini, optimistiski un sabiedriski – tas viss ir par viņiem. Mēs jums pastāstīsim, ar ko šajā zvaigznājā dzimusī Dvīņu sieviete vai vīrietis var būt laimīgs.

Astrologi apgalvo, ka Dvīņi ir cilvēki, kuriem ir grūti atrast partneri. Viņi ātri iemīlas, bet tikpat ātri var arī saraut saites – šīs personības netērēs laiku garlaicīgam cilvēkam.

Lai savienība būtu veiksmīga, jāņem vērā ne tikai tas, ko vēlas paši Dvīņi, bet arī citu zodiaka zīmju īpašības:

Auns un Dvīņi – saderība procentos ir laba, veiksmīga saderība intīmā ziņā, savienība būs laimīga, ja katrs no partneriem būs neatkarīgs un nepieteiksies uz mīļotā cilvēka neatkarību.

Vērsis un Dvīņi – saderība ir slikta, jo zodiaka zīmju pārstāvjiem ir atšķirīgs dzīves ritms un atšķirīgi dzīves veidi. Dvīņi ir vieglāki, var par kaut ko aizmirst, bet stabilu un racionālu Vērsi tas kaitina. Līgumu nepildīšana kļūst par iemeslu šķiršanai.

Dvīņi un Dvīņu – saderība ir augsta, jo diviem vienādiem cilvēkiem kopā būs ļoti jautri. Vienīgā problēma, kas var rasties, ir nevēlēšanās uzņemties atbildību, lai pārvarētu grūtības attiecībās. Ja abi atstās lietas “tādas, kādas tās ir”, savienība izjuks.

Dvīņi un Vēzis – saderība ir zema, jo Vēzim piemīt valdonības instinkts. Ūdens zīme ir pārāk jūtīga, viņš ir gatavs atdot visu sevi partnerim, un Dvīņi tam nepiekritīs. Vēzis ir pieaugušais, bet Dvīņi – bērns, tāpēc nobriedušākam partnerim apniks pastāvīgi rūpēties par nenobriedušu personību.

Lasi vēl: Pūķis atnesīs ilgi gaidītās pārmaiņas: dažas zodiaka zīmes gaida izcili labas ziņas

Dvīņi un Lauva – saderība ir laba, jo ir līdzīgs emocionālais fons, tieksme pēc drāmas un “šova” personīgajā dzīvē. Fiziskās tuvības ziņā viņi ir piemēroti viens otram, lai gan laulībā Lauva izrādīsies nopietnāks par Dvīņiem. Šie divi var labi sadzīvot, ja atradīs kompromisu.

Jaunava un Dvīņi – saderības procents ir zems, jo Jaunava ir ļoti racionāla zīme, bet Dvīņi pastāvīgi “lidinās mākoņos”. Piezemētajai Jaunavai partnera vieglums būs īsts pārbaudījums, un Dvīņi sapratīs, ka viņam trūkst emociju un sajūtu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment