Dvīņi un mīlestība: saderība ar citām zodiaka zīmēm

Svari un Dvīņi – saderības procents ir ļoti augsts, šis pāris tiek uzskatīts par vienu no labākajiem. Viņi labi sadzīvo viens ar otru, ātri atrod kopīgu valodu, prot kopā izklaidēties. Smalki izjūt emocijas un noskaņojumu, tāpēc laulībā viss būs kārtībā.

Skorpions un Dvīņi – saderība procentos ir zema, jo Skorpions ir mērķtiecīgāks cilvēks un arī noslēgtāks. Tā nebūs divu mīlošu siržu savienība, bet gan mūžīga ģēniju sacensība. Turklāt Dvīņi bieži vien neredz robežas, un tas Skorpionam ir briesmīgs grēks.

Strēlnieks un Dvīņi – procentuālā saderība ir ļoti augsta, abi šie cilvēki ir izsalkuši pēc iespaidiem un emocijām, nesēž uz vietas, tāpēc viņiem nav laika garlaikoties. Intelektuāli ļoti attīstīti, tāpēc Strēlniekam un Dvīņiem kopā ir ļoti interesanti.

Mežāzis un Dvīņi – saderība procentos ir ļoti zema, jo Mežāži ir nobrieduši, racionāli un nopietni cilvēki. Dvīņi uzskata, ka tas ir garlaicīgi, tāpēc starp partneriem vienmēr būs saprāta cīņa ar avantūrismu. Maz ticams, ka viņi spēs cienīt viens otru uzskatīt par interesantu partneri.

Ūdensvīrs un Dvīņi – saderība procentos ir ļoti augsta, jo, satiekot Ūdensvīru, tā pati gaisa zīme jūtas kā mājās. Viņi var pārrunāt svarīgas lietas un par kaut ko pasmieties, viņi labi izprot viens otra vēlmes tuvības ziņā.

Zivis un Dvīņi – saderība procentos ir ļoti zema, jo Zivis ir ļoti jutīgas, bet Dvīņi pret šo niansi izturas pilnīgi vienaldzīgi. Uzvedība, vārdi un joki var ievainot ūdens zīmes pārstāvi, un gaisa zīme pat nesapratīs, kur viņš kļūdās. Šie cilvēki ir no dažādām planētām, viņiem nevajadzētu sākt attiecības.

 

Leave a Comment