Traks laiks; Nedēļas prognoze nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim visām zvaigžņu zīmēm

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Garastāvoklis beidzot sāks uzlaboties, un tev patiks tērzēt ar draugiem. Daudz pozitīva dos kopīga iepirkšanās. Nedēļas nogales vislabāk pavadīt kopā ar savu otro pusīti.

Labvēlīgas dienas būs 27., 28. un 29.marts, nelabvēlīgās – 31.marts.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Jau no nedēļas sākuma uz šo zīmi gaidīs nepatikšanas, taču problēmas palīdzēs atrisināt tuvinieki. Jūtieties brīvi lūgt palīdzību. Jūs pārsteigs mīļo cilvēku skaistie darbi.

Labvēlīga diena būs 28.marts, nelabvēlīga – 1.aprīlis.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas var apjukt, meklējot pareizos risinājumus sarežģītām problēmām. Jūs nevarat iztikt bez gudra mentora padoma. Un, lai saņemtu morālu atbalstu, jums vajadzētu doties pie sava mīļotā. Viņš sapratīs jūsu rūpes un kliedēs tās ar mīlestību un rūpēm.

Labvēlīgas dienas būs 27. un 31.marts, nelabvēlīgās – 29.marts.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Viņu dzīvē parādīsies neparedzamības elements, kas var viņus satraukt. Nebaidieties no negadījumiem – viņi bieži ir laimīgi. Paskatieties uz pārmaiņām no cita leņķa, un jūs redzēsiet jaunas iespējas, nevis problēmas.

Labvēlīga diena būs 29.marts, nelabvēlīga – 27.marts.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Eksperti iesaka jums atturēties no kodīgām aizdomām, kas jūs pārņēmušas attiecībā uz jūsu dvēseles radinieku. Kāda neuzmanīgi izmestie vārdi var jūs ietekmēt, taču atcerieties, ka neviens nezina patiesību labāk par jums.

Labvēlīga diena būs 30.marts, nelabvēlīga – 31.marts.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Noliec malā visas svarīgās lietas un piezvani vecākiem. Ja iespējams, apmeklējiet viņus, atbalstiet viņus vārdos un darbos. Sīks skatījums uz lietām neļauj domāt plaši, novērtēt kopainu. Lai to izdarītu, ieslēdziet novērotāju sevī.

Labvēlīga diena būs 29.marts, nelabvēlīga – 2.aprīlis.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Jūsu sociālie sakari kļūs stiprāki, kas dos cerību un ieaudzinās pašapziņu. Taču neaizmirsti par savu iedzimto lokanību, izvairies no skarbiem izteicieniem, pat ja tava diena nav noteikta. To cilvēku padoms, kas tevi mīl, būs ļoti saprātīgs.

Labvēlīgas dienas būs 29. un 31.marts, nelabvēlīgās – 27.marts.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Eksperti neiesaka Mežāžiem nodoties slinkumam. Arī brīvdienās padomā par lietderīgu laika pavadīšanu gan sadzīviskā, gan garīgā nozīmē. Jūsu bizness būs veiksmīgs, tāpat kā personiskā komunikācija.

Labvēlīgas dienas būs 27. un 31.marts, nelabvēlīgās – 29.marts.

Lasi arī: Ko nesīs piecu planētu parāde un kur tā būs labi redzama 2023. gada 28. martā

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ir pienācis laiks, kad iepriekš izteiktās vēlmes atradīs savu iemiesojumu. Jūs redzēsiet, kā pareiza attieksme patiešām var mainīt jūsu likteni. Dalies savā priekā ar mīļajiem – tas padarīs tevi vēl laimīgāku.

Labvēlīgas dienas būs 27. un 29.marts, nelabvēlīgu dienu nebūs.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Savādi, ka šonedēļ tev labāk ir dzīvot emocijās, nevis loģiskā analīzē. Būs patīkami komunicēt ar mīļoto. Centies viņu iepriecināt biežāk, tas būs prieks tev pašam.

Labvēlīga diena būs 27.marts, nelabvēlīga – 31.marts.

COMMENTS

Pievienot komentāru