“Tik daudz plānu, mērķu..” Pēkšņi un tikai 35 gadu vecumā mūžībā aizsaukts zināms aktieris un modelis

Vīriešu dizaina nodaļas viceprezidents Kriss Heigs raksta: “Es satiku tevi pirms daudziem gadiem Ņujorkā. Tev vienmēr izdevās ienest optimistisku enerģiju katru reizi, kad es tevi redzēju.

“Mēs nekad nezinām, ko cilvēki patiesībā pārdzīvo. Es izmantošu to kā atgādinājumu, lai pajautātu cilvēkiem, kā viņi jūtas pat tad, kad ārēji šķiet laimīgi. RIP Džef.”

Savukārt cits piebilst: “Mans skaistais labākais draugs uz mūžu! Vārdi neapraksta, cik tu biji īpašs un maģisks. Tavs dzīvesprieks aizkustināja ļoti daudzus no vienas malas līdz otrai visā pasaulē.

“Tu būsi mūžīgi manā sirdī, mans dārgais draugs. Es mīlu Tevi!”

Lasi arī: “Sāpes ir neciešamas!”: šova “Ekstrasensu cīņas” vadītājs cīnās ar vēzi

Kāds cits komentē: “Džef, lai tu atrodi jaunu skaistu vietu, kur turpināt savu garīgo ceļojumu. Daudz mīlestības pret tevi, jaunais princi.

Kamēr ceturtais saka: “Tik daudz plānu, mērķu… RIP. Tevi vienmēr atcerēšos. Paldies, ka esi draugs ikvienam, kas to vēlētos. ”

Cits piebilst: “Mans mīļais Džef, mēs tikai plānojām, tu tikai jokoji, mēs kopā tikai sapņojām par Eiropu.

“Tas ir tik grūti apstrādāt, domāt, ka nākamās reizes nebūs. Ir tāds tukšums. Es zinu, ka tu to zini. Jūs zināt, ka mēs jūs tik ļoti mīlējām un vienmēr vēlējāmies jums labāko, tāpat kā jūs to vēlējāties visiem pārējiem.

“Man tevis pietrūks, tavs smaids, īsziņas, tavs dejas tik ļoti.”

COMMENTS

Pievienot komentāru