“Sāpes ir neciešamas!”: šova “Ekstrasensu cīņas” vadītājs cīnās ar vēzi

40 gadus vecais pazīstamās radošās dinastijas pārstāvis ilgus gadus vadīja ļoti neveselīgu dzīvesveidu. Tagad slavenība cenšas tikt galā ar grūtāko dzīves pārbaudījumu, kas lika viņam daudz ko saprast.

Viens no slavenajiem brāļiem tagad pārdzīvo grūtus laikus. Pēc ķīmijterapijas un staru terapijas kursa Sergeja Safronova ķermenis acīmredzot nonāca stabilas remisijas stāvoklī. Tomēr mānīgā slimība prasa pastāvīgu speciālistu uzmanību. Pats iluzionists un vadītājs beidzot nolēma parunāt par sāpi. Dokumentālā filma “Atzīšanās. Safronovs” sniegs atbildes uz daudziem jautājumiem, kas viņa līdzjutējus netur nomodā jau vairākus gadus.

Virtuozais burvis vairs nekavējas teikt, ka viņa dzīvi gandrīz izpostīja atkarība no alkohola. Kā atzīst Sergejs, viņš sācis “uzbriest” jau krāšņajos studentu laikos, kad kopā ar draugiem pulcējās ieejā. Šādās mājīgās sanāksmēs vienmēr bija klāt alkohols, kura garšu Safronovs nevarēja izturēt.

Lasi vēl: Viņa sirds var apstāties – slavens un izcils sportists cīnās par savu dzīvību

Cita lieta, eiforijas stāvoklis, lūk, viņam ļoti patika. Mākslinieks nevarēja vai negribēja atteikties no jautrības pat savas sievas un divu bērnu dēļ. Kādā brīdī situācija ģimenē tik ļoti pasliktinājās, ka viņš pat nekavējās uzsākt romānu savas mīļotās sievietes priekšā.

“Un rezultāts ir tāds, ka mēs ar viņu izšķīrāmies pirms 5 gadiem. Viņa apprecējās, devās dzīvot uz Angliju, ņemot bērnus. Tas ir sāpīgi un grūti. Reti redzu bērnus. Es esmu tētis tikai pasē: es viņus neaudzinu. Esmu ļoti noraizējies, un domāju, ka pie vainas ir alkohols. Viņš noveda pie tā, ka ģimene tika iznīcināta, ”sūdzas iluzionists.

Šķir tālāk: “Mani pakarināja zem kupola metāla lamatas centrā…”

COMMENTS

Pievienot komentāru