Nestandarta, bet ļoti interesants horoskops sievietēm

Daudzi cilvēki žēlojas, ka standarta zodiaka zīmju apraksts īsti precīzi neatspoguļo viņu personības.

Iespējams, ka vienā no šiem 12 psihotipiem jūs atradīsiet precīzāku raksturojumu.

Katrs no viņiem attiecas uz noteiktu zodiaka zīmi, bet nav saistīts ar dzimšanas datumu.

Šis horoskops paskaidro, kāpēc sieviete var būt, piemēram, Jaunava pēc dzimšanas, bet ar Lauvas raksturu. Uzmanīgi izlasiet visus aprakstus un atrodiet savējo!

1. Sievietes-Vētras (Auna psihotips)

Šīs brīvās, nepastāvīgās un neparedzamāss personības, Sievietes-Vētras acumirklī piesaista sev uzmanību, it kā ievelkot savā midzenī. Nav iespējams iepriekš iedomāties sekas tikšanās reizei ar tādu vētru. Droši komunicēt ar tādu sievieti var tikai vīrietis, kurš nebaidās riskēt!

2. Sievietes-Čemodāni (Vērša psihotips)

Viņi nekad neko neizmet, jo viņu reliģija ir – vākšana. Sievietes-Čemodāni pa dzīvi virzās ar devīzi “kaut kad noderēs”. Labākā izklaide viņām ir šopings nedēļas nogalēs. Bet vēl šī psihotipa sievietes dievina kolekcionēt savus pielūdzējus!

3. Sievietes-Kaleidoskopi (Dvīņu psihotips)

Viņas ir neticami harmoniskas un spilgtas, bet diemžēlne visi spēj to saskatīt. Ar tādām skaistulēm vienmēr jūties tā, it kā būtu bērnu dzimšanas dienā. Viņu ģimenes dzīve ir skaļa un haotiska, bet svētki!

4. Sievietes-Lieti (Vēžu psihotips)

Viņas viegli var sākt raudāt par jebkuru nenozīmīgu lietu, toties gandrīz nekad nerīko histērijas. Sievietes-Lieti ir visīstākās romantiķes un sapņotājas. Un viņas ļoti gaida kaut ko, kas spēs kļūt par viņu sauli!

Lasi arī:  Visskaistākās sievietes pasaulē nāk vienā no šīm 5 zvaigžņu zīmēm

5. Sievietes-Dārgakmeņi (Lauvas psihotips)

Viņas vienmēr zina savu cenu. Viņu spozme un mirdzums apdullina. Dažreiz tādas sievietes var likties pārāk augstprātīgas, bet viņas daudz prasa ne tikai no apkārtējiem, bet arī no sevis. Viņas ir kategoriski aizliegts slēpt četrās sienās – mājās viņas nobāl un kļūst līdzīgas parastai bižutērijai.

6. Sievietes-Plānotāji (Jaunavas psihotips)

Viņām viss ir pierakstīts, izplānots un salikts pa plauktiņiem stingrā kārtībā. Viņas neatzīst nobīdes no likumiem, un slikti pārcieš neparedzamas situācijas. Šīs sievietes ir uzticīgas, uzticamas un vienkārši radītas laulībām. Nevajag mānīt viņu uzticību!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru