Nestandarta, bet ļoti interesants horoskops sievietēm

7. Sievietes-Klusās Ielejas (Svaru psihotips)

Viņas ir mierīgas un nosvērtas, kā lavandas lauki Francijā. Blakus viņām mierīgi var atslābināties, aizmirstot par esošajām problēmām. Šīs sievietes ir gatavas savus tuviniekus pieņemt tādus, kādi tie ir, ar visām dīvainībām un trūkumiem. Daudzi vīri uzskata, ka viņu sieva ir – “Klusā Ieleja” – īsta balva par labu uzvedību!

8. Sievietes-Murgi (Skorpiona psihotips)

Viņas ir līdzīgas gotisko gleznu personāžiem. Viņās ir sākotnēji kaut kas biedējošs, bet tieši tajā arī slēpjas viņu magnētiskā pievilcība. Attiecības ar sievieti-Murgu ir kā ārkārtīgi interesantā pasakā. Briesmīgi bailīgi, bet ļoti gribas noklausīties stāstu līdz galam!

9. Sievietes- Klejotājas (Strēlnieka psihotips)

Viņas ir cietas un asas, kā damaskas akmens. Neticami godīgas, tiešas, sarkastiskas un ironiskas, sievietes-Klejotājas der tikai tiem, kuriem nevajag “meklēt pēc vārda kabatā”. Blakus ar viņiem dzīvo tikai tie vīrieši, kuri nebaidās no taisnības! Un vispār ne no kā nebaidās!

10. Sievietes-Kalni (Mežāža psihotips)

Šo sieviešu mīlestība un atzinība ir ilgi un neatlaidīgi jāiekaro. Lai “tiktu līdz kalna virsotnei”, vīrietim nāksies pieliktm milzīgas pūles, bet, ja kādam tas izdosies, tad lidojuma sajūta ir garantēta. Sievietes-Kalni spēj parādīt pasauli no “putna lidojuma”. Galvenais, lai jums nesareibtu galva!

Lasi arī:  Visskaistākās sievietes pasaulē nāk vienā no šīm 5 zvaigžņu zīmēm

11. Sievietes-Bākas (Ūdensvīra psihotips)

Ar viņām kopā var iet izlūkos. Viņām nav nekā neiespējama. Viņām var piezvanīt jebkurā brīdī, lai vienkārši papļāpāt vai arī palūgt palīdzību. Viņas ir kā bākas gaisma – dāsnas, labvēlīgas un neko neprasa pretī. Par tādu dzīvesbiedri var tikai sapņot!

12. Sievietes-Orhidejas (Zivju psihotips)

Šo skaistuļu trauslumā un ievainojamībā ir īpašs skaistums un pievilcīgums. Par viņām pastāvīgi vajag rūpēties, pasargājot no dzīves triecieniem. Sievietes-Orhidejas ir īsta dāvana ķermenī un garā stipriem vīriešiem!

Vai jūs jau atradāt savu psihotipu? Vai tas sakrīt ar jūsu īsto Zodiaka zīmi?

 

Pievienot komentāru