Tiek nosaukts precīzs laiks, kad Krievijas prezidents Vladimirs Putins tikšot aizsaukts viņsaulē

Vladimirs Putins. Foto – ekrānuzņēmums no Youtube.

Nav šaubu, ka Krievijas uzsāktā agresija ir prezidenta Vladimira Putina interesēs, tamdēļ šī cilvēka izstāšanās no politikas jebkādā veidā, arī viņa došanās mūžībā, šo konfliktu varētu visbeidzot atrisināt.

Kā paziņojis ezotērikas speciālists Vlads Ross, gaidīt šo notikumu nenāksies vairs ilgi, jo viņš ir pārliecināts, ka Krievijas prezidenta Vladimira Putina dienas šajā saulē ir skaitītas, raksta portāls “TSN.UA”.

Ir visas cerības, ka viņš “atmetīs pekas” šī gada pavasara beigās vai sākoties vasarai. Maksimums, kas varētu būt pēc tam – mums kādu laiku turpinās rādīt Putina dubultnieku,” – uzskata speciālists.

Viņš ir pārliecināts, ka bruņotais iebrukums no Krievijas puses Ukrainā beigsies līdz ar jauno perioda iestāšanos. Un šis process zvaigžņu kartē sāksies 19.jūnijā.

Lasi arī: Simbolizē agresiju un asinis: 5 ziedi, kurus nedrīkst dāvināt sievietēm 8.martā

Tāpat Vlads Ross uzskata, ka nav izslēgts, ka Vladimirs Putins savu dzīvi beigs tāpat kā savulaik Ādolfs Hitlers.

Viņš ir drošs, ka tad, kad tiks pasludināts fakts, ka Vladimirs Putins vairs nav starp dzīvajiem, viss Krievijas karaspēks bēgot pametīs Ukrainas teritoriju.

“Tas notiks tiklīdz Putins vienā vai citādā veidā pazaudēs varu – viss Krievijas karaspēks steigā dosies prom no Ukrainas. Viņi aizbēgs paši, pat no Krimas,” – uzskata speciālists.

Runājot par Putinu, Ross vēl papildina: “Putina pēdējās dzīves dienas ir vēls pavasaris vai agra vasara. Tas ir maksimums. Tieši jūnijā iestājas “melnais mēness”, ar kuru ir saistītas indes. Turpat arī Marss kā uguns ieroča simbols. Es domāju, ka viņam būs tāds pats fināls kā Hitleram: sākumā viņš iedzer indi, bet pēc tam izmantos ieroci vai arī – kāds viņam ar to palīdzēs.”

Pievienot komentāru