Tests: Kādu smailiju jūs lietojat visbiežāk?

Smaidiņš Nr. 3

Tie, kuri izvēlējušies šo smaidiņu, ir absolūti dabīgi cilvēki. Jūs spējat iemīlēt apkārtējos tad, kad mīlat sevi. Ja jūs esat ar sevi apmierināti tad, mīlestība jums ir visur, jūs to pamanāt pat vismazākajās tās izpausmēs.

Jūs piederat pie cilvēkiem, ar kuriem ir viegli un nepiespiesti komunicēt, jebkurš atradīs kopīgu valodu ar jums. Dzīve un cilvēki jūsu acīs ir tikai ar pozitīvajām pusēm. Jūs spējat mīlēt, nepamanot sliktās īpašības cilvēkā, tāpēc piederat pie tiem nedaudzajiem, kuriem raksturīga beznosacījumu mīlestība.

Smaidiņš Nr. 4

Jūs esat gaisa skūpstu mīļotājs. Ja notiktu pēc jūsu prāta, tad jūs noskūpstītu visus uz planētas. Bez jebkādas neķītrības, jūs vienkārši patiesi un pa īstam mīlat cilvēkus. Tādus smaidiņus izvēlas mīloši un sirdssilti cilvēki.

Smaidiņš Nr. 5

Viltnieks! Bet neticami asprātīgs un interesants. Jūs esat jautra būtne, un šī īpašība ir jūsu individualiāte. Jūs nereti nonākat uzmanības centrā. Jūs piederat pie tiem, kuri spēj pasmieties paši par savām neveiksmēm, un jūs liekat aiz auss mācību, kuru jums sniegusi pati dzīve.

Smaidiņš Nr. 6

Jūsu sirds ir mīlestības pārpilna. Patiešām, kāpēc gan ienīst, ja mīlestībā ir tik daudz kā skaista? Jums nācies noiet sarežģītu ceļu, līdz sapratāt mīlestības vērtību. Jūs iepazināt sāpes, naidu, reizēm dzīve jūs salauza, bet tas viss noveda jūs pie tā, ka pirmajā vietā ir mīlestība, kuru jūs cenšaties izplatīt visur un vienmēr.

Smaidiņš Nr. 7

Jūs esat radoša būtne, kas ir kaitīgu jociņu autors, kuros turklāt ir skaidri izteikts maigums. Jūs piederat pie tiem, kuri steidz draugiem palīgā, lai pēc tam kopā ar viņiem pasmietos par notikušajiem atgadījumiem.

Smaidiņš Nr. 8

Jūs esat laimīga, bezrūpīga būtne, kas dzīvo šodienā. Jūs nedzīvojat pagātnē, jūs viegli šķiraties no lietām, kuras jums vairs nav nozīmīgas. Jums ir neatkarīga dvēsele. Pasaulei ir vajadzīgi tādi, kā jūs, jo jūs ienesat dzīvē spilgtās krāsas.

Smaidiņš Nr. 9

Perfekcionista izvēle. Jums apkārt visam ir jābūt ideālam. Jūs neatstājat nepamanītu nevienu mazāko detaļu. Totāla kārtība – lūk, kas jums ir vajadzīgs. Jums raksturīgs neticams sarkasms.

avots

Pievienot komentāru