Tautas medicīnas līdzekļi pret galvassāpēm

Mandeles

Šis ir lielisks dabisks pretsāpju līdzeklis. Sauja mandeļu var mazināt galvassāpju izpausmes jau pēc 10-15 minūtēm. Tik noderīgi!

Lavandas ēteriskā eļļa

Uzņemiet dažus pilienus lavandas eļļas uz pirkstu galiem un 15-20 minūtes ar to masējiet deniņus. Lavandas nomierinošās īpašības labvēlīgi iedarbojas uz sāpošu galvu, atvieglojot sāpes.

Lavandas ēteriskās eļļas vietā var izmantot eikalipta vai piparmētru eļļu. Šo eļļu pretsāpju un nomierinošās īpašības palīdz atslābināt muskuļus un uzlabo asinsriti, novēršot galvas sāpes.

Kanēlis

Paņemiet dažas kanēļa standziņas un sasmalciniet tās pulverī. Pievienojiet nedaudz ūdens un samaisiet biezu pastu. Gatavs!!! Uzklājiet šo brīnumlīdzekli uz galvas priekšējās daļas un deniņiem un atstājiet to uz pusstundu. Drīz sāpes izzudīs. Šī metode ir ļoti noderīga, ja galvassāpes izraisa auksta gaisa iedarbība.

Čilli pipari

Vēl viens veids, kā atbrīvoties no galvassāpēm, ir iekšķīgi vai ārīgi lietot nedaudz asu čilli piparu. Jā, jā, šis produkts var atbrīvoties no vissmagākajām migrēnām!

Ļoti efektīvs cīņā pret galvassāpēm un relaksējošs krēms lokālai lietošanai uz piparu bāzes. Tas palīdz uzlabot asinsriti, tādējādi palīdzot mazināt galvassāpes.

 

Leave a Comment