Tas, kā tu tagad sēdi, var daudz ko pastāstīt par tavu noskaņojumu. Ļoti precīzs apraksts!

4. Poza: sakrustotas potītes

Šī poza liecina, ka tu esi ļoti rafinēts un elegants cilvēks, un vienlaikus arī atklāts un praktisks. Šī ir visnotaļ atslābināta poza, sakrustotas potītes un viegli pavērtas kājas nozīmē, ka tu jūties komfortabli.

5. Poza: Rokas novieto uz krēsla atzveltnēm

Ja tu mēdz sēdēt rokas balstot uz krēsla atzveltnēm, tas nozīmē, tu esi jūtīgs cilvēk un vienmēr apzinies savu apkārtni. Krēsla malas tevi stabilizē gan fiziski, gan emocionāli. Tās nodrošina arī komfortu un drošības sajūtu. Šī poza bieži nozīmē, ka tu esi stabils, piezemēts cilvēks, un draugi un ģimenes locekļi tevi izmanto kā savu emocionālo kritēriju.

6. Poza: Sakrustotas rokas

Sakrustotas rokas bieži vien parāda spēku, aizstāvību un pārliecību. Tas var arī nozīmēt, ka tu burtiski ar savām rokām aizsargā savu ķermeni no pasaules. Cilvēki, kuri bieži sakrusto rokas, parasti uzvedas pārdomāti, ir nopietni, un, protams, ļoti analītiski.

7. Poza: atspiešanās uz sāna

Sēdēšana uz sāniem bieži norāda, ka esi delikāts, laipns cilvēks ar dabiski labvēlīgu raksturu. Šī pozīcija var nozīmēt arī to, ka tu mazliet flirtē. Ja tavi ceļi un krūtis ir pavērstas tava potenciālā partnera virzienā, tu parādi, ka esi atvērta un pieļauj attiecību attīstību.

Lasi arī: Tests, kas sniegs vēstījumu par pārmaiņām dzīvē

8. Poza: rokas uz ceļiem

Ja tu turpini turēt rokas uz ceļiem, tas var nozīmēt, ka esi kautrīgs cilvēks un pārdomā savu rīcību. Tu esi pazemīgs un ļoti jutīgs pret citu cilvēku emocijām. Tu esi neticams, līdzjūtīgs un maigs cilvēks.

9. Poza: noliecies, sēžot uz ceļiem

Tā kā sēdēt uz ceļiem nav viegli, tas nozīmē, ka tu jūties pārliecināti. Bieži cilvēki, kuri pavada daudz laika uz ceļiem, ir vecāki, vecmāmiņas un vectētiņi, kuri spēlējas ar saviem bērniem. Tu nešaubīgi esi līderis, ātri domā un ļoti labi risini problēmas.

10. Poza: pašā centrā

Sēžot krēsla vai dīvāna centrā, tu parādi pārliecību par sevi. Nepārliecināti cilvēki uztraucas par to, kur sēdēt, bet pašpārliecināti cilvēki sēž, kur viņi vēlas, nedomājot par to. Tu esi drosmīgs un draudzīgs, un tu viegli iegūsti draugus.

11. Poza: sakrustotas kājas un kustini

Ja tu bieži sakrusto kājas un pēc tās šūpo vai pakrati, tas nozīmē, kas organizēta un mūsdienīga persona. Tu vienmēr pildi savus solījumus un saglabā mieru pat haosa brīžos. Tāpat tu esi ārkārtīgi uzmanīgs pret detaļām. Pateicoties tam, tu viegli vari lasīt cilvēkus, un tu vienmēr esi līdzās, ka tavam tuviniekam nepieciešama palīdzība.

12. Poza: sakrustotas rokas uz ceļiem

Cilvēki, kuri pieklājīgi sakrusto rokas uz ceļiem, bieži ir mierīgi un laipni. Tu, iespējams, neuzskati sevi par sociālo tauriņu, bet tu esi brīnišķīgs sarunbiedrs un ļoti uzticams draugs. Tu esi ļoti kluss, bet, kad tu runā, tevi uzklausa un ciena.

13. Poza: rokas, novietotas uz ceļiem, ir saspringtas un saspiestas

Ja tu bieži konstatē, ka rokas ir saspringtas un atrodas uz ceļiem, tas visticamāk nozīmē, ka tu esi kaislīga un emocionāla persona. Tev ir grūti ierobežot savu aizraušanos ar dzīvību, un tāpēc cilvēki tiecas pie tevis. Tev patīk cilvēkiem likt smieties un justies labi.

Un kā sēdi tu?

Pievienot komentāru