Sports, meditācija vai asaras: kā pārdzīvo stresu katra zodiaka zīme

Svari

Svariem mierinājumu var sniegt saskarsme ar tuviem draugiem. Viņi var arī meklēt līdzsvaru un iedvesmu mākslā, mūzikā vai skaistās vietās. Viņiem svarīgs ir arī estētiskais aspekts, tāpēc ar skaistumu un stilu saistītas nodarbes var palīdzēt tikt galā ar stresu.

Skorpions

Skorpioni bieži izvēlas pašizziņas un introspekcijas ceļu. Viņi var rast mierinājumu dziļās pārdomās vai meditācijā. Viņi arī atklāj, ka labs raudāšanas veids un dienas pavadīšana gultā ar spainīti saldējuma viņiem nāks tikai par labu, kad viņi ir stresa situācijā.

Strēlnieks

Strēlnieki, saskaroties ar stresu, risinājumu var meklēt piedzīvojumos un ceļojumos. Viņi novērtē brīvību un mierinājumu var rast aktīvā nodarbē, piemēram, sportā vai brīvā dabā. Lai mazinātu spriedzi, viņi nereti izmanto arī optimistisku domāšanu un humoru.

Mežāzis

Saskarsmē ar stresu Mežāži var ķerties pie rūpīgas laika plānošanas un pārvaldīšanas. Atbalstu viņi var rast arī darbā un karjeras mērķu sasniegšanā. Daži dod priekšroku vientulībai, kur viņi var nodarboties ar pārdomām un meditāciju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri izvēlas apspiest trauksmi un negatīvas emocijas, pārliecinot sevi un citus, ka viss ir kārtībā. Šāda attieksme un pašhipnoze palīdz viņiem izvairīties no depresīviem stāvokļiem. Viņi arī rod mierinājumu brīvajā laikā un radošās aktivitātēs, paužot savu unikalitāti.

Zivis

Zivis, saskaroties ar stresu, var ķerties pie mākslas un fantāzijas, lai izbēgtu no realitātes. Tās var pievērsties arī garīgām praksēm, meditācijai vai reliģiskām nodarbēm. Dažas Zivis var meklēt mierinājumu mūzikā vai kino.

Leave a Comment