Sports, meditācija vai asaras: kā pārdzīvo stresu katra zodiaka zīme

Astrologi ir pastāstījuši, kā dažādas zodiaka zīmes pārdzīvo stresu.

Kādam vislabākais veids, kā pārdzīvot stresu, – sports un vientulība, bet kādam nepieciešama kompānija un iecienīta nodarbe.

Ir daudz veidu, kā cīnīties ar stresu un novest sevi līdz normālam stāvoklim. Astroloģe Olga Stella pastāstīja par šādām katras zodiaka zīmes metodēm.

Auns

Daudzi Auni dod priekšroku stresa pārvarēšanai ar fiziskām aktivitātēm, vai tās būtu intensīvas mācības vai sports. Arī šīs zīmes pārstāvji bieži izvēlas izolāciju, atpūtu nomaļā vietā, lai atgūtu spēkus.

Vērsis

Lai mazinātu stresu, Vērši var pievērsties fiziskiem priekiem, piemēram, karstām vannām vai masāžām. Viņiem ir svarīgs komforts, tāpēc viņi var dot priekšroku mājīgai videi un relaksējošai atmosfērai. Daži Vērši mierinājumu rod ēdiena gatavošanā, gatavojot maltītes, kas ir sātīgas un nomierinošas.

Lasi vēl: Lai būtu vienmērīgi un gludi: frizieris pastāstīja, kā pareizi izžāvēt matus

Dvīņi

Dvīņi stresa problēmu labprāt risina, socializējoties ar citiem. Viņi mēdz runāt par savām problēmām ar draugiem vai mīļajiem. Viņi arī bieži pievēršas literatūrai, mūzikai vai citiem mākslas veidiem, lai novērstu uzmanību un garīgi atpūstos.

Vēzis

Vēži bieži tiek galā ar stresu, vēršoties pie tuvākajiem cilvēkiem savā lokā. Daži dod priekšroku rūpēties par sevi, radot patīkamu mājokli un veicot mājas darbus. Savukārt dažiem vislabāk palīdz meditācija un citas klusas nodarbes.

Lauva

Lauvas cīnās ar stresu, rodot izeju radošumā un pašizpausmē. Viņiem ir svarīgi darīt kaut ko tādu, kas sagādā prieku, neatkarīgi no tā, vai tie ir radoši hobiji vai piedalīšanās sabiedriskos pasākumos. Šādā veidā viņi atrod izeju vai mierinājumu.

Jaunavas

Jaunavas vīrieši var tikt galā ar stresu, sistematizējot savu dzīvi. Viņi dod priekšroku metodiskai pieejai problēmu risināšanā un var rast mierinājumu uzdevumu izpildē. Dažas Jaunavas sievietes izvēlas vientulību, kur var koncentrēties uz savām domām un sevis izzināšanu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment