Lai būtu vienmērīgi un gludi: frizieris pastāstīja, kā pareizi izžāvēt matus

Ļoti bieži cirtainu matu īpašnieces sūdzas par to, cik grūti ir tos izķemmēt un panākt perfektu gludumu.

Ja jums ir cirtaini vai sprogaini mati un jūs nevarat panākt perfekti gludus un spīdīgus matus, iespējams, jūs nepareizi žāvējat matus.

Ļoti bieži tie, kam ir cirtaini mati, sūdzas par to, cik grūti tos iztaisnot un panākt perfektu gludumu.

Lai mati būtu spīdīgi, taisni un gludi, ir svarīgi tos pareizi izžāvēt. Kā to izdarīt, skaidro un demonstrē friziere Reičela Valentīne vietnē TikTok.

Iegādājieties jaudīgu fēnu

Pirmkārt, jums ir nepieciešams labs fēns, vēlams profesionāls, jo tam ir lielāka jauda un tas uzsilda gaisu līdz pareizai temperatūrai. Lētāki vai vecāki fēni nav pietiekami jaudīgi, un jums ir nepieciešama jauda, lai iztaisnotu matus.

Izmantojiet uzgali

Otrkārt, jums ir nepieciešams uzgalis. Jūs nekad nedrīkstat žāvēt matus bez piestiprinājuma. Vienmēr izmantojiet uzgali, kas gaisu virza vienā plānā joslā.

Lasi vēl: Kā notīrīt koka galdu no traipiem: efektīvs līdzeklis pa dažām kapeikām

Virziet gaisa plūsmu uz leju

Gaisa plūsma caur matiem jāvirza uz leju. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat matu ķemmi vai žāvējat matus bez tās, vienmēr virziet gaisa plūsmu uz leju.

Neļaujiet šķipsnām nokarāties

“Ja matus žāvējat ar ķemmes palīdzību, pārliecinieties, ka tie vienmēr ir viegli sasprindzināti un neļaujiet šķipsnām nokarāties. Tas ir vienīgais veids, kā jums izdosies panākt to gludumu.”

 

 

Leave a Comment