Slavena mūziķa meita skolā iekļuvusi smagā kautiņā ar vienaudzi – notiekošo noskaidrojusi skolas vadība un vainīgos sodījusi

Repera, mūziķa un producenta vecākā meita skolā iekļuvusi strīdā ar vienaudzi, kas beidzies ar dūru apmaiņu. Liecinieki apmulsuši, jo strīdā iesaistītais ir bijis zēns.

Repera Džigana Samoilova 11 gadus vecā meita Ariela skolā nonākusi fiziskā strīdā ar savu klasesbiedru. Pēc zināmās informācijas, meita ir cietusi miesas bojājumus.

Lasi arī: Netipiska atklājuma dēļ, skolā atceļ mācības. Skolas personāls nav bijis gatavs šādai situācijai

Repera sieva Oksana Samoilova stāstīja par šausmīgo atgadījumu, kas noticis ar draudzīgo un nekonfrontējošo meitu Arielu savā blogā.

Pēc viņas sniegtās informācijas, vienaudzis ir izdomājis fiziski iespaidot Arielu. Meitene pati informējusi māti par notikušo strīdu.

Izdzirdot Arielas teikto, Oksana bija ļoti satraukta. Viņa juta, ka viņai ir jāaizsargā savs bērns. Tāpēc viņa devās uz skolu, lai runātu ar skolotājiem. Viņi runāja par notikušo un pēc tam skola sodīja personu, kas sāpināja Džigana meitu.

Modele sacīja, ka pēc notikušā jutusies ļoti satraukta. Viņa piebilda, ka nekad nav domājusi, ka kaut kas tāds varētu notikt ar viņas bērniem.

Lasi arī: Netipiska atklājuma dēļ, skolā atceļ mācības. Skolas personāls nav bijis gatavs šādai situācijai

Oksanai Samoilovai un Džiganam ir četri bērni. Pirmā piedzima Ariela, kam sekoja vēl divas meitas Leja un Maija, kuras piedzima ar trīs gadu starpību. 2020. gadā viņiem piedzima dēls, vārdā Deivids.

Nav noslēpums, ka reperis ne reizi vien ir bijis psihiatriskajā slimnīcā un bijis neuzticīgs savai sievai. Pēc Solnceva teiktā, slavenību mantinieki jau no mazotnes dzīvo šovam, pastāvīgi mirgo sociālajos tīklos un redz, kā viņu mamma un tētis pelna naudu ģimenes strīdos.

COMMENTS

Pievienot komentāru