Skaistumkopšanas ekspertu noslēpumi: kā nekļūdīgi izvēlēties lūpu krāsu, lai izskatītos kā kinozvaigzne?

Foto – Pexels

Eksperti atklājuši, kam jāpievērš uzmanība, izvēloties sev vispiemērotāko lūpu krāsas toni. Ja ievērosiet šos vienkāršos noslēpumus, viegli atradīsiet savu toni. Ir tikai 3 nianses, kam jāpievērš vislielākā uzmanība, lai nekļūdītos!

Padoms Nr.1: kāds ir tavs ādas tonis?

Foto – Pexels

Ja tev ir bāls ādas tonis (bālgans), izvēlies jebkuras lūpu krāsas toņus, kuriem ir zilgana nokrāsa: vēsi rozā, vēsi sarkana, ceriņkrāsa – šie būs tavi nevainojamie toņi.

Lasi vēl: Populāra latviešu stiliste atklāj, kāds apģērbs sievieti padara dūšīgāku, nekā viņa patiesībā ir!

Ja tev ir bāla, tomēr nedaudz “siltāka” ādas toņa nokrāsa, der viss, kas ir ar oranžu noti. Piemēram, sarkana, oranža (arī spilgti), persiku, rozā, aveņu krāsa. Tev piemērotas būs arī krāsas ar zelta mirdzumu vai spīdumu.

Padoms Nr. 2: kāda ir tava acu krāsa?

Foto – Pexels

Brūnām acīm piestāv sarkana, maigi rozā, brūnganu toņu un bordo lūpu krāsas. Ja tev ir zaļganas krāsas acis, piestāvēs rubīna un terakotas nokrāsas. Labi izskatīsies arī oranžīgie toņi. Stilisti iesaka caurspīdīgas vai kontrastējoši tumšas lūpu krāsas tām sievietēm, kurām ir zilas krāsas acis. Piemēram, tā var būt maigi rozā krāsa vai tumšs bordo. Pelēkām acīm derēs plūmju, bordo un miesasskrāsas lūpu toņi.

Padoms Nr. 3: kāda ir tava matu krāsa?

Foto – Pexels

Brunetēm piestāvēs rubīna, sarkanie, ķiršu krāsas lūpu toņi. Blondīnes var droši izvēlēties rozā toņus. Ja blondīne ir vēsu sejas ādas tipu, var izvēlēties arī kontrastējošus toņus, piemēram, fuksijas krāsu. Bet, ja ādas tonis ir siltāks – tad derēs bēšas krāsas. Blondīnēm stilisti iesaka visus sarkanvīna toņus un miesaskrāsas toņus. Rudmatēm piemēroti persiku, oranžie, maigi rozā un bordo lūpu krāsu toņi.

Pievienot komentāru