Populāra latviešu stiliste atklāj, kāds apģērbs sievieti padara dūšīgāku, nekā viņa patiesībā ir!

Foto – ekrānuzņēmums

Raidījumā “Stila patruļa” piedalās tautā mīlētā Rēzeknes kolorītā šovu zvaigzne Margarita. Viņai pucēties palīdz populārā latviešu stiliste Una Bernatoviča. Izrādās, ka daži apģērbi sievieti padara dūšīgāku, nekā viņa ir patiesībā!

Una stāsta, ka šajā sezonā modē ir sudrabs – kurpes, somas, drēbes, viss ir ļoti trendīgi, kas ir sudraba krāsā.

Piemeklējot Margaritai dažādus apģērbu komplektus veikalā, Una zina stāstīt, ka viena krāsa visā augumā sievieti padara slaidāku. Taču, ja svārki vai bikses ir vienā krāsā, bet topiņš citā – tad augums tiek “sadalīts”, un sieviete izskatās dūšīgāka nekā ir patiesībā.

Una cenšas pierunāt Margaritu iegādāties bikses rozā krāsā. Kaut vai kā skatuves tērpu. Bet Margarita ir kritiski noskaņota: “Nepirktu es rozā, jo rozā piestāv smukām, skaistām, slaidām meitenēm. Skaistām platformām, skaistām kurpītēm, viņas ir kā lelles! Man? Nēeee”.

Stiliste stāsta, ka Margaritai uz skatuves varētu derēt apģērbs ar vizuļiem, kas šosezon arī ir ļoti moderns. Bet Margarita satraucas, vai šie apģērbi nepadara cilvēku dūšīgāku?

“Uz skatuves tu vari atļauties! Paskaties uz operdziedātājām – viņas visas ir dūšīgas! Bet skatuve ir liela un cilvēks uz tās “pazūd”” – viņa stāsta.

Lasi vēl:  Populāra latviešu stiliste atklāj, kāds apģērbs sievieti padara dūšīgāku, nekā viņa patiesībā ir!

“Ja pareizi visu sakombinē, ja tas ir pareizais piegriezums, arī šādu apģērbu var uzvilkt dažāda auguma sievietes. Nevajag baidīties no spīguļiem, arī var to var uzvilkt dažāda lieluma sievietes un izskatīties ļoti slaidi,” – Una norāda.

Video ar stilistes ieteikumiem skaties šajā video.

Leave a Comment